AxelPlus, partenerul tau de incredere pentru transport international de marfa

Daca esti in cautarea unui partener de incredere pentru transport international de marfa, primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este livrarea in conditii de siguranta. Nu omite, insa, calitatea generala a serviciului prestat de catre compania de transport marfa, sistemul de plata si timpul estimat de livrare. Toate acestea sunt parte din filozofia AxelPlus, un partener de incredere al numeroase companii pentru transportul international de marfa.

Daca si tu esti in cautarea unui partener pentru a-ti livra marfa, iata de ce sa alegi AxelPlus – companie de transport international de marfa:

  • Livrare in siguranta – asiguram livrarea produselor tale la destinatie. Marfa este livrata in ambalaj protector si va fi livrata fara modificari.
  • Preturi rezonabile – AxelPlus livreaza marfuri la preturi convenabile pentru clientii sai. In functie de frecventa livrarii, clientii beneficiaza de oferte speciale. Daca vrei o oferta personalizata, scrie-ne pe office@axelplus.ro si colegii nostrii iti vor raspunde in cel mai scurt timp!
  • Mentinerea timpilor de livrare agreati – depunem toate eforturile ca transportul tau sa ajunga la destinatie in timpul precizat si chiar mai repede. Pentru transporturile rapide, de exemplu, asiguram livrare in 24 – 72 ore oriunde in Europa si din orice tara a Uniunii Europene catre Romania. Mai mult, dispunem de autoutilitare si camioane pregatite sa preia orice marfa in maxim 2 ore de la primirea comenzii, in cazul trasporturilor expres.
  • Transport partial – efectuam transporturi de marfa in regim de grupaj din Romania catre Europa si din orice tara europeana catre Romania intr-un timp redus de tranzit. Asadar, poti transporta marfa ta si daca ai doar cateva colete sau unul-doi paleti.

Am livrat de-a lungul anilor si avem capacitate de livrare pentru marfa generala, care nu necesita conditii speciale de transport, transportam confectii pe umerase, mobila, transportam utilaje si masini, dar efectuam si transport frogorific. Camioanele noastre sunt dotate cu agregate ce pot asigura temperatura in intervalul -20°C / +20°C , astfe ca pot transporta marfuri proaspete, refrigerate, semicongelate sau congelate, dar si flori, fructe, legume, alimente, produse farmaceutice si altele. Capacitatea autoutilitarelor si camioanelor porneste de la 1,3 tone si ajunge pana la 40 de tone (respectiv pana la 33 europaleti).

Cu astfel de flota, disponibila in tara, dar si peste tot in Uniunea Europeana, AxelPlus poate sustine orice afacere la inceput de drum sau companii mari pentru a transporta marfuri in siguranta si in termenii agreati. Pentru o cotatie personalizata, nu ezita sa ne scrii pe office@axelplus.ro sau viziteaza axelplus.ro.

axelplus

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.