Când am uitat sa fim femei? Discrete, delicate care îmbătrânesc frumos și natural?

De frumusețe nici nu pot vorbi,a dispărut…!  Este ascunsa in spatele unor  operații care ne fac să ne simțim bine,dar nu realizăm cat ne-au schimbat și că odată cu ele ne-am pierdut identitatea a ceva care cândva chiar era frumos.

Cred că ar trebui făcută o operație sufletului,poate daca am iubi mai mult și ne-am iubit mai mult,am deveni mai frumoase.Poate lipsa fericirii pe care am pierdut-o când ne-am pierdut frumusețea,ne-a făcut să ne pierdem cu adevărat tot ce ne făcea frumoase.Am plecat într-o lupta în care trebuie să demonstrăm câtă dreptate avem,cât de puternice suntem,cât de deștepte suntem,dar nu am înțeles.

Nu am înțeles că în esență femeia este puternica, deșteaptă,agila,care până nu demult avea ceva ce bărbații nu aveau,delicatețe ,blândețe,sclipire.

Parcă femeile au scăpat dintr-o sclavie pe care abia acum au constientizat-o

Armonia și echilibrul stăteau cândva în mâinile și mintea femeii,acum au dispărut ambele.De ce?Pentru că femeia dorește să cucerească lumea!Este greșit?Nicidecum!Doar că ea deja cucerise aceasta lume,acum a rămas doar cu impresia că o poate cuceri.

Privesc femei care nu au avut niciodată parte de nicio intervenție  chirurgicală,au avut nevoie doar de liniște și fericire sau unora le-a lipsit această liniște,această fericire,in schimb și-au cultivat bunătatea din suflet.Aceste femei sunt cele pe care le privești la orice vârstă,le admiri fiecare rid și îți trece prin cap doar un singur gând”Doamne cât este de frumoasă!”

Rămân cu tristețea că majoritatea femeilor lucrează la exteriorul lor și nu la interior pentru a fi frumoase.Sufletul este cel care ar trebui sa fie esența unei adevărate femei!

4.7/5 - (12 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.