Ce Simte Un Barbat In Fata Iubitei Sale Cand Isi Simte Pe Buze Gustul Infidelitatii

Sa luam de exemplu urmatorul scenariu:

El tocmai si-a petrecut prima noapte de amor alaturi de amanta si tocmai ce s-a intors acasa din ”delegatie”. Dimineata, sotia/iubita, il invita la teatru. Ea este increzatoare si linistita. El, desi treaz, se simte napadit de senzatiile unui vis inspaimantator care tulbura fiintele cu imaginatie vie. Un vis in care, participand la un bal plin de femei, visatorul se vede brusc dezbracat, fara camasa.

Rusinea si teama ii biciuie rand pe rand, pe amandoi. Pana atunci, sufletul lui fusese impodobit cu cele mai frumoase flori ale sentimentului. Coruptia il adusese intr-o stare nedemna, si doar el stia asta. Aceasta suferinta, se raspandeste ca o umbra de melancolie peste bucuria unui barbat in preajma iubitei sale. In ochii lui pare ca se da o lupta si il induioseaza tacuta presimtire care o face pe ea sa planga pentru o greseala necunoscuta.

Ea – Ce ai?

El – Abia acum mi-am dat seama cat de mult te iubesc.

Ea – Atunci, spune-mi ce vrei.

La aceste cuvinte, toata viata lui se retrage in suflet : ”Ce-am facut, de ce imi vorbeste asa?”

Ea – Hai sa mergem la teatru astazi si sa ramanem impreuna toata ziua. Ce zici ?

El – Bine dar pentru inceput, vreau sa stam de vorba la o cafea .

El consimte cu o bucurie prefacuta, iar asta inseamna un nesfarsit chin sufletesc pentru omul iubit.

Dar ea intuise suferinta pe care o resimtea iubitul ei in sferele pure in care ratacea, pentru ca in inima unei femei, exista o uimitoare forta de a se armoniza cu sentimentele: imprumuta aceasi culoare, vibreaza la unison cu iubitul.

Si ca sa ne facem o idee despre ceea ce resimt pacatosii vazandu-se nedemni de raiul ceresc, sa ne gandim la ce simte un barbat in fata iubitei sale cand isi simte pe buze gustul infidelitatii, cand aduce in sanctuarul divinitatii venerate aerul pangarit al unei ”curtezane”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.