Cum organizezi pentru copilul tău o super petrecere cu animatori in 2021

Organizarea unei petreceri pentru copii poate fi o sarcină dificilă, deoarece presupune multă gândire și planificare.

Ideile pentru organizarea unui eveniment pentru copii pot fi prezentate într-o serie de teme și activități. Iată câteva sfaturi care, dacă sunt respectate, vă pot garanta o petrecere reușită.

Când aveți de organizat un eveniment pentru copii, nu este niciodată prea devreme pentru a începe pregătirile, deoarece există o mulțime de provocări care rezolvate.

Împarte copiii invitați pe grupe de vârstă

Dacă activitățile de divertisment nu se potrivesc grupei de vârstă, se poate transforma evenimentul într-un haos total.

Aflați în avans la ce grupe de vârstă v-ați aștepta și planificați în consecință.

Vârsta 1-4 : pentru copiii mici, activitățile pot include cântece, spectacole de păpuși sau animatori petreceri copii care vor veni costumați în cele mai îndrăgite peronaje: Mickey și Minnie Mouse, Elsa, Eroii în Pijamale, Super Eroi și Prințese.

Vârsta 5-8 : acești copii pot fi încântați de petreceri tematice, inclusiv spectacole cu magician pentru copii, jocuri și activități competitive. Activități precum dansuri, concursuri, coregrafii, baloane modelate și pictură pe față, funcționează bine atât pentru fete, cât și pentru băieți. Și la această categorie de vârstă puteți apela cu încredere la animatori petreceri copii pentru întreținerea distracției.

Vârsta 9-12 : copiii din această grupă de vârstă sunt mai mari și necesită un pic de divertisment organizat. Activități precum o vânătoare de comori, magicieni profesionișți și ateliere de creație se transformă în mari succese. Arta și meșteșugurile nu eșuează niciodată pentru această grupă de vârstă.

Animatori petreceri copii vs loc de joacă

Divertismentul nu trebuie neapărat să fie într-un loc de joacă . Poți închiria cu ușurință animatori petreceri copii și să aduci distracția în locația aleasa de tine. Fie că organizezi petercerea într -un loc de joacă, acasă, într-un restaurant sau chiar în parc în aer liber.

Totuși nu trebuie să uităm că în aceste momente trecem printr-o perioadă mai dificilă din cauza pandemiei COVID așa că dacă te hotărăști să organizezi petrecerea copilului tău trebuie să mai fi atent la câteva aspecte.

Dacă vremea este caldă, găzduirea unei petreceri în aer liber sau într-un parc în timp ce respectați instrucțiunile pentru distanțare sociale este o modalitate excelentă de a scoate copiii afară împreună cu prietenii lor într-un mediu relativ sigur. Spațiul amplu în aer liber lasă o mulțime de oportunități pentru activități, cum ar fi “vânătoarea de comori”, “sticluța cu otravă”, “cât e ora lupule” și multe altele.

Dacă aveți o petrecere în interior și limitați numărul de persoane care participă, ajutați-vă oaspeții să se simtă în siguranță în timp ce se bucură de festivități, având cel puțin un loc unde se pot dezinfecta. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și plasarea unei sticle cu dezinfectant sau șervețele dezinfectante într-un loc accesibil, astfel încât invitații să le poată folosi cu ușurință.

Dacă toate acestea ți se par dificile sau vrei să fii sigur că petrecerea ta vă fi una reușită poți apela oricând la o firmă de petreceri copii cu animatori.

Avantaje

  • Îi vei oferi copilului tău o petrecere unică și de neuitat;
  • Vei economisi timp;
  • Vei avea o petrecere personalizată
  • Petrecerea ta va fi exclusivă, unde distracția va fi garantată;
  • Poți fi sigur că produsele selectate sunt de cea mai înaltă calitate;
  • Vei primi asistență pe tot parcursul petrecerii;
  • Vei avea la dispoziție echipamente și furnizori pentru activitățile petrecerii;
  • Bugetul convenit va fi respectat fără niciun fel de cheltuială suplimentară.
5/5 - (17 votes)

Un comentariu la „Cum organizezi pentru copilul tău o super petrecere cu animatori in 2021”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.