Ce este un hipser?

Ce este un hipster? Ca definitie, se spune ca hipsterii ar fi tineri din mediul urban, ce asculta muzica necomerciala si au un stil vestimentar nonconformist. Acestia au viziuni politice progresiste, sunt sustinatori ai LGBT si sunt de regula atei sau au o religie alternativa (ex: agnostici). O alta caracteristica la hipsteri este preocuparea ecologista (aleg bicicleta sau trotineta electrica in locul masinii).

Ce este un hipster, in realitate?

In realitate, dincolo de aparante si de frumoasa definitie de mai sus, hipsterii sunt o specie umana plina de ipocrizie. De ce? Pai hai sa le luam pe rand.

Ce face omul care a citit cateva carti si care se crede deja destept? Asta, deja te duce cu gandul la un hipster cu niste convingeri si idealuri stupide. Sunt multi hipsteri printre noi. Si cel mai rau este ca multi adolescenti vor sa se transforme in hipsterasi.

Aceasta specie este de o aroganta iesita din comun. Hipsterii se cred centrul universului si reactioneaza de obicei in turma. Pe Facebook sunt „Dumnezei” si comenteaza de obicei pentru popularitate (desi nu recunosc asta). Isi exprima parerile ferm pe Facebook, la modul ” Ce nasol, la Mega nu mai au cartofi”.

Umorul lor de obicei este de genul teatrului absurd, vor intotdeauna sa iasa in evidenta, in general pe facebook dar si cu grupul de prieteni pe care doreste sa-l impresioneze.

Pe acelasi Facebook isi posteaza mancarea, evenimentele la care merg si nu le prea place nimic din ce posteaza altii. Daca ar fi presedinti de tara, ei ar sti cu siguranta ce ar trebui sa se faca, ca sa mearga mai bine. Iata pot fi si niste politicieni desavarsiti, daca vor.

Hipsterii se cred artisti

Foarte multi dintre ei chiar sunt: actori, dansatori, scriitori, designeri si asa mai departe. Din aceasta cauza, mai pe romaneste, nu le mai ajungi cu prajina la nas. Li se pare ca au descoperit America, ca au descoperit ceva ce, noi ceilalti nu suntem capabili sa intelegem. Ce sa spun, modestia nu are loc in viata lor. Au ceva de spus si le este foarte greu sa comunice cu niste oameni de rand. Ei sunt genii neintelese, ascunse, iar de sensibilitate nici nu se pune problema.

Sunt si foarte ocupati, si cei mai multi dintre ei se plang de cat de greu le este cu jobul dar in acelasi timp vor sa te faca sa intelegi, cat sunt ei de grozavi si cat de destept isi manageriaza viata.

Este de ajuns ca un hipster sa gaseasca o carte din care sa citeasca 3 informatii de genul: cata apa contine o vaca, si se va crede in adancul sufletului, mult mai destept. Cert e ca printre hipsteri se poarta desteptaciunea sau ma rog spoaiala de cultura.

Oricum, daca intrebi pe vreunul dintre ei la ce este talentat, iti va raspunde foarte modest, ”Bai, eu cred ca as putea sa ma apuc de pictura, da’ n-am avut niciodata treaba cu asta. Bine, cand eram mic, am facut o ora de desen si mi-a spus profesoara ca sunt talentat, da nu stiu, nah…oricum, as putea sa fac asta”.

In concluzie, hipsterii stiu tot, se pricep la toate.

S-ar putea sa-ti placa si: Tendinte Par 2021 – 10 Coafuri La Moda. Culori Si Tunsori In Voga

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.