Iată 4 lucruri cărora trebuie să le acorzi atenție când vrei să profiți de un bonus fără depunere

Spre deosebire de cazinourile terestre, cazinourile online au marele avantaj de a le putea oferi jucătorilor promoții atractive. Atât promoțiile cât și accesibilitatea și varietatea mare de jocuri au un rol decisiv în creșterea de la un an la altul a afacerilor cu jocuri de noroc online.

Ofertele promoționale pe care cazinourile online le pun la dispoziția clienților sunt sub formă de bonusuri, premii, turnee. Bonusurile sunt, în mod clar, cele mai populare oferte. Acestea sunt de mai multe feluri: bonusuri de bun venit, bonusuri cu depunere, bonusuri fără depunere etc. și variază de la un cazino la altul. Fiecare operator de jocuri de noroc online își creează propriile promoții exclusive și fiecare încearcă să le ofere clienților oferte cât mai captivante. Concurența fiind acerbă în rândul platformelor de gambling, este esențial ca fiecare cazino să încerce să prezinte clienților promoții foarte bune.

Bonusurile fără depunere sunt printre cele mai căutate bonusuri, motivul fiind simplu de deslușit. Orice jucător este atras de oferte precum rotiri gratuite sau bani gratis pentru pariuri.

Un bonus fără depunere este oferit de obicei jucătorilor care își deschid cont nou pe respectivul site de gambling. Pentru a revendica oferta, este nevoie și de validarea contului. În cazuri mai rare, cazinourile nu cer și validarea contului de jucător.

Deși sunt foarte atractive și ușor de obținut, bonusurile fără depunere au și unele capcane. Iată aspectele cărora este indicat să le acorzi atenție:  

Fii atent la regulile bonusului, nu doar la cifrele acestuia

Orice bonus este prezentat într-o lumină foarte bună, se insistă mai degrabă pe avantaje, iar dezavantajele și detaliile importante sunt afișate într-un loc mai puțin vizibil. Nu este o practică nouă și nu trebuie să te surprindă; așa funcționează reclamele în orice domeniu.

Deși este foarte atractiv să primești rotiri gratuite la sloturi sau bani pentru a juca, nu uita să citești cu atenție regulile bonusului. Acestea sunt scrise de obicei la descrierea bonusului și detaliate în secțiunea Termeni și Condiții.

Verifică cu mare atenție dacă trebuie sau nu să îți verifici identitatea pentru a primi bonusul. De asemenea, află cât timp este valabil acel bonus. O altă regulă importantă pe care trebuie să o verifici ține de unicitatea bonusului (de obicei nu poți profita de mai multe bonusuri la același cazino).

Este bine să știi că nu poți revendica un bonus în numele altei persoane. Dacă contul de jucător este pe numele tău, doar tu poți aplica pentru acel bonus.

Nici nu poți primi un bonus dacă ai vârsta sub 18 ani. Este ilegal ca minorii să participe la jocuri de noroc.

Dacă încerci să revendici un bonus de mai multe ori, ți se va bloca contul

Pe lângă faptul că nu poți primi mai mult de un bonus la același cazino (mai există totuși unele excepții), nici nu poți revendica același bonus de mai multe ori.

Unii jucători încearcă să păcălească platformele de jocuri de noroc și își crează conturi false doar pentru a primi același bonus de mai multe ori. Nu încerca să fraudezi pentru că riști să fii prins. Cazinourile au mecanisme de control tocmai pentru a preveni astfel de practici incorecte din partea jucătorilor. Dacă ești prins că te ascunzi în spatele unor conturi false doar pentru a profita de mai multe ori de aceeași oferită ți se va bloca contul și riști să și fii banat pentru o perioadă nelimitată de timp.

Folosește datele personale corecte

Știi deja că pentru a revendica un bonus trebuie să ai cont de jucător la acel cazino și să treci prin etapa de validare a contului, care înseamnă de fapt verificarea identității tale.

Pentru a fii aprobată validarea contului este necesar să folosești datele tale personale reale atunci când îți faci contul. De ce? Pentru că la faza de validare, trebuie să trimiți cazinoului o poză/o copie a cărții de identitate și o dovadă că locuiești la adresa pe care ai scris-o când ai creat contul de jucător (de regulă se trimite o factură de utilități). Dacă aceste date nu coincid se consideră că folosești date false, că ai intenții de fraudare, că vrei să furi identitatea cuiva etc.

Poți să fii sigur că documentele trimise sunt în siguranță. Cazinourile online au măsuri de securitate și datele tale sunt păstrate în maximă confidențialitate.

Dacă nu îți este validat contul nici nu te poți bucura de bonusul fără depunere.

Îndeplinește cerințele de rulaj, înainte să efectuezi retrageri

Există atât bonusuri fără depunere cu cerințe de rulaj cât și fără cerințe de rulaj. O cerință de rulaj se referă la îndeplinirea unor condiții pentru a putea retrage câștigurile. În caz contrar, suma câștigată nu poate fi retrasă din contul de jucător.

Concret, ți se poate solicita să pariezi de un anumit număr de ori suma câștigată sau valoarea bonusului oferit. Condițiile de rulaj sunt diferite de la un cazino la altul. Informații precise despre rulaj găsești tot la secțiunea Termeni și Condiții.

Trebuie să fii atent și la perioada de timp impusă de cazino pentru a face rulajul. Trebuie să te încadrezi în acea limită de timp.

Aceste condiții de rulaj sunt necesare pentru a păstra un echilibru între jucători și cazinouri. Dacă nu ar exista aceste limitări, jucătorii ar putea abuza de ofertele promoționale.

Concluzie

Înainte de a revendica un bonus fără depunere, acordă atenție celor 4 aspecte descrise mai sus pentru a te bucura pe deplin de beneficiile unei astfel de oferte.

Nu uita să joci responsabil, în limita posibilităților tale financiare și de timp. Un joc de noroc trebuie să rămână o formă de distracție.  

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.