Mama Ca Eroina

Mama ta este o eroina!

Cateodata nici nu iti dai seama cat de mult se sacrifica pentru tine mama. Tot ea, uneori te enerveaza asa de tare, incat visezi la ziua in care va trebui sa pleci de acasa la facultate.

Da, se baga peste tot in viata ta. Cotrobaie prin lucrurile tale si mai mereu iti spune sa ai grija sa nu racesti. Sa nu mai zic de noptile nedormite din cauza ta: pentru ca ai febra. Ca ai iesit in oras sau cine stie la ce materie ai ramas corijent. Sau cat de enervata este cand tine neaparat sa iti aminteasca: ”Ai de invatat! Ce vrei sa faci cu viata ta?”. Asta in timp ce tu stai relaxat la computer. In foarte multe dintre aceste ipostaze mama este destul de enervanta. Dar tot ceea ce face si spune ea, este pentru ca iti vrea binele. Si cat de bine ar fi pentru tine sa asculti macar 50% din ce spune?

Nu te intorci intotdeauna la mama cand ai o problema? Si nu cumva ii spui: ”Ai avut dreptate mama!”? Tu stii ca ea este o eroina, pentru ca intotdeauna te ajuta. Te ajuta pana la urma sa iti faci rost de niste scutiri pentru absentele tale, (chiar daca la inceput te cearta), tot o face. Te ajuta sa depasesti momentele dificile din viata ta, ca atunci cand erai mic si te ajuta sa treci strada. Te ajuta sa ai mai mult timp liber la computer si iti face ea tema la desen (ca apoi sa te dai tu mare in clasa). Te ajuta de fiecare data, fara a cere nimic in schimb.

Asta inseamna o iubire neconditionata. Mama ta este o eroina! Ea detine taria unui soldat care merge la razboi ca sa isi apere tara cu pretul vietii ei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.