Cum să organizezi petrecerea copilului tău la grădiniță?

Există câteva momente importante în an, dar de câteva dintre ele te bucuri doar tu și cei apropiați. Petrecerile din timpul verii, onomasticele și aniversările sunt evenimante private, restrânse, dar care îți aduc cea mai multă bucurie.

Până de curând credeai că ziua ta de naștere este cea mai importantă, dar de când ai devenit părinte lucrurile s-au schimbat. Copilul tău a devenit centrul universului și are nevioie de toată atenția și toată grija ta. El merită în fiecare an să fie celebrat pe măsură, așa că ar trebui să te gândești la o petrecere pe cinste.

În primi trei ani din viața celui mic poți să hotărăști singură ce tip de petrecere să îi organizezi, dar după ce piticul tău va împlini patru ani deja va trebui să negociați. La început poți alege câteva elemente esențiale unei petreceri precum aranjamente specifice, animatori pentru copii sau baloane cu heliu. Dar în timp lucruile vor deveni mai complexe. Copilul tău va crește și își va face mulți prieteni la grădiniță, cum vei proceda în situația asta? Să iei toată gașca de 30 de prichindei la tine acasă? Hmm…cam multă bătaie de cap. Să îi organizezi ziua copilului la un loc de joacă cu atât de mulți invitați? Pare cam costisitor. Trebuie să alegi cumva astfel încânt să ai o locație încăpătoare, copii să se distreze și piciul tău să fie cel mai fericit.

Ce ai spune de o petrecere la gradiniță? Este cea mai bună soluție pentru tine. Ei deja se află acolo, au o grămadă de spațiu la dispoziție și câteva minute de distracție nu strică nimănui.

Petrecerile cu animatori pentru copii sunt mai distractive

Dacă timpul îți permite poți să gătești alături de copilui tău prăjituri pentru petrecere sau poți comanda de la o cofetărie. Cumpără câteva sticle de suc natural, pahare, farfurii și tort, iar atmosfera de petrecere aproape că s-a instalat, până la urmă nu faci un party doar pentru mâncare. Cea mai importantă este distracția, iar pentru asta poți apela la animatori de petreceri pentru copii, de la SuperParty. Ei se vor ocupa de tot ce însemnă joacă, dansuri, concursuri și voie bună. Copilul tău va fi în centrul atenției, iar prietenii lui se vor bucura alături de el. Pe lângă amuzament animatorii pentru copii vor mai face și pictură pe față sau pe mână, tatuaje temporare și baloane modelabile. Ai un pachet complet cu care vei completa petrecerea celui mic.

Singurul lucruri pe care trebuie să le faci în prealabil este să discuți cu învățătoarea despre intenția ta de a organiza petrecerea la grădiniță și să te asiguri că cei mici nu au intoleranță la diverse ingrediente, altfel va trebui să pegătești ceva și pentru aceștia.

În ziua evenimentului poți să îi pregătești o ținută specială copului tău, poate chiar una care să se asorteze cu personajul de la firma SuperParty. Cu siguranță se va simți de minune la petrecrea de la grădiniță având în vedere că va fi cu toți prietenii. Peste ani veți vorbi despre acest eveniment și îți va mulțumi pentru că ești cea mai cool mamă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.