Servicii profesionale de curatenie birouri prin TotCurat.ro pentru un spațiu de lucru curat și sănătos

Un birou curat și igienizat este esențial pentru productivitate, moralul echipei și o imagine profesională pozitivă.

Un birou murdar, plin de praf, bacterii și alergeni poate duce la o serie de probleme, cum ar fi:

 • Scăderea productivității: Studiile au demonstrat că un mediu de lucru dezordonat și murdar poate reduce semnificativ concentrarea și productivitatea angajaților.
 • Probleme de sănătate: Expunerea la praf, bacterii și mucegai poate provoca o serie de probleme de sănătate, cum ar fi alergii, astm și boli respiratorii.
 • Imagine profesională negativă: Un birou murdar poate crea o impresie negativă asupra clienților și partenerilor de afaceri.

Curatenie birouri în Bucuresti-Ilfov

TotCurat.ro este o firma de curatenie profesionala cu o vastă experiență și în domeniul curatenie birouri și își desfășoară activitatea în Bucuresti-Ilfov.

Oferim o gamă largă de servicii personalizate pentru a ne adapta nevoilor specifice ale fiecărui client.

Echipa noastră de profesioniști experimentați utilizează echipamente și produse de ultimă generație pentru a curăța eficient toate zonele biroului dumneavoastră, de la birouri și scaune la podele, ferestre și spații comune.

Serviciile noastre de curățenie birouri includ:

 • Curățenie zilnică, de întreținere: Curățarea generală a biroului, inclusiv birouri, scaune, podele, coșuri de gunoi și spații comune.
 • Curățenie generală: O curățare mai detaliată a biroului, inclusiv curățarea mobilierului tapițat, a ferestrelor, a mochetelor și a altor suprafețe greu accesibile.
 • Dezinfecție: Dezinfectarea biroului pentru a elimina bacteriile, virusurile și alte microorganisme dăunătoare.
 • Servicii suplimentare: Oferim o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi curățarea după evenimente, curățarea după constructor (după o renovare) etc..

Beneficiile serviciului de curățenie birouri prin TotCurat.ro

În cazul în care veți apela la serviciile noastre de curățenie birouri veți beneficia de următoarele avantaje:

 • Un spațiu de lucru mai curat și mai igienizat: Curățarea profesională elimină murdăria, praful, bacteriile și alergenii din biroul dumneavoastră, creând un mediu mai sănătos și mai plăcut pentru angajați.
 • O productivitate sporită: Un spațiu de lucru curat și ordonat poate contribui la creșterea concentrarea și la îmbunătățirea productivității angajaților.
 • O imagine profesională pozitivă: Un birou curat face o impresie bună asupra clienților și partenerilor de afaceri.
 • Mai mult timp pentru dumneavoastră: Puteți delega curățenia biroului către profesioniști și vă puteți concentra pe aspectele mai importante ale afacerii dumneavoastră.
 • Costuri reduse pe termen lung: Curățenia profesională colaborând cu o firmă de curățenie poate fi mai rentabilă pe termen lung decât curățenia prin angajarea personalului propriu pentru acest lucru, deoarece elimină nevoia de a investi în echipamente și produse de curățenie și de a plăti salariile personalului de curățenie.
 • Reducererea costurilor cu concediile medicale: Un mediu de lucru curat și igienizat poate duce la o scădere a numărului de angajați care se îmbolnăvesc și lipsesc de la muncă.
 • Creșterea duratei de viață a mobilierului: Curățarea profesională regulată a mobilierului din birou poate ajuta la prelungirea duratei sale de viață.
 • Crearea unei atmosfere mai pozitive: Un birou curat și bine organizat poate contribui la crearea unei atmosfere mai pozitive și mai productive pentru angajați.

Procesul de curatenie birouri (Bucuresti-Ilfov)

Procesul nostru de curățenie birouri constă în:

 1. Evaluare: Un reprezentant al echipei noastre va vizita biroul pentru a evalua nevoile specifice și a crea un plan de curățenie personalizat.
 2. Pregătire: Vom proteja mobilierul și echipamentele curățeniei.
 3. Curățare: Echipa noastră va curăța eficient toate zonele biroului, utilizând echipamente și produse profesionale.
 4. Inspecție finală: Vom inspecta biroul după curățenie pentru a ne asigura că toate zonele au fost curățate temeinic și că sunteți mulțumit de rezultate.

De ce să alegeți TotCurat.ro pentru curățenia biroului dumneavoastră?

Alegeți TotCurat.ro pentru:

 • Curățenie la sfârșitul chiriei: Dacă vă mutați biroul, vă putem ajuta cu curățenia finală pentru a vă asigura că respectați termenii contractului de închiriere.
 • Curățenie după renovări: După finalizarea lucrărilor de renovare în birou, vă putem ajuta cu curățenia pentru a elimina praful, moloz și alte reziduuri.
 • Curățarea pardoselilor din materiale dure: Oferim servicii specializate de curățare și lustruire a pardoselilor din marmură, granit, lemn și alte materiale dure. Aceste pardoseli necesită o atenție deosebită pentru a-și păstra aspectul lucios și elegant.
 • Curățarea tapițeriei: Mobilierul tapițat din birou, cum ar fi canapelele, fotoliile și scaunele, poate acumula praf, pete și alergeni. Compania noastră oferă curățarea profesională a tapițeriei pentru a prelungi durata de viață a mobilierului și a menține un aspect proaspăt.
 • Curățarea perdelelor și jaluzelelor: Perdelele și jaluzelele colectează praf, fum și alte particule în timp, noi le vom reda strălucirea inițială și vom îmbunătăți astfel și calitatea aerului din birou.
 • Curățarea covoarelor: Covoarele din birou pot fi o sursă de praf, alergeni și bacterii, vă oferim și servicii profesionale de curățare a covoarelor, fie la fața locului cu echipamente speciale, fie prin ridicarea lor la sediul nostru pentru o curățenie mai profundă.
 • Servicii de igienizare: Toaletele, bucătăriile și alte zone sensibile din birou necesită o igienizare regulată pentru a preveni răspândirea bacteriilor și virusurilor, de aceea firma noastră de curățenie oferă servicii profesionale de igienizare pentru a menține aceste zone curate și igienizate.

Planificarea curățeniei biroului

Pentru a vă asigura că biroul dumneavoastră este curățat așa cum vă doriți, personalul nostru colaborează îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea un plan de curățenie personalizat.

Iată câțiva factori pe care îi vom lua în considerare:

 • Dimensiunea biroului: Dimensiunea biroului va determina frecvența necesară a curățeniei și numărul de angajați pe care îi vom trimite.
 • Numărul de angajați: Numărul de angajați din birou va afecta gradul de murdărie și frecvența necesară a curățeniei. De exemplu, un birou cu trafic intens de persoane va necesita o curățenie mai frecventă decât un birou cu doar câțiva angajați.
 • Tipul de activitate: Activitățile desfășurate în birou pot afecta tipul de curățenie necesară. De exemplu, un spațiu al unui cabinet medical sau un laborator va necesita o curățenie și dezinfectare mai frecventă decât un birou administrativ.
 • Nevoile dumneavoastră specifice: Vom discuta cu dumneavoastră pentru a identifica nevoile specifice pe care le aveți și pentru a crea un plan de curățenie care să vă satisfacă. De exemplu, este posibil să aveți nevoie de servicii suplimentare, cum ar fi curățarea ferestrelor sau curățarea tapițeriei.

Pret curatenie birouri (Bucuresti-Ilfov)

Costul serviciilor noastre de curățenie a birourilor variază în funcție de o serie de factori, cum ar fi:

 • Dimensiunea biroului: Curățarea birourilor mai mari va costa, evident, mai mult curățarea decât celor mai mici.
 • Frecvența curățeniei: Curățenia zilnică va fi mai costisitoare decât curățenia săptămânală.
 • Serviciile solicitate: Serviciile suplimentare, cum ar fi curățarea ferestrelor sau curățarea tapițeriei canapelelor, scaunelor tapițate etc., vor crește costul total.
 • Locația biroului: Locația biroului dumneavoastră poate afecta, de asemenea, costul. De exemplu, birourile situate în zone centrale ale orașului pot avea tarife ușor diferite față de cele din zone periferice.

Pentru a primi o ofertă personalizată, contactați astăzi reprezentanții firmei noastre. Putem efectua o vizită la biroul dumneavoastră pentru a vă evalua nevoile specifice și a vă prezenta un plan personalizat de curățenie, împreună cu o ofertă de preț.

Concluzie

Investiția în servicii profesionale de curățenie a birourilor folosind serviciile firmei noastre are numeroase beneficii pentru angajații dumneavoastră și pentru afacere în ansamblu.

Un birou curat, igienizat și bine întreținut creează un mediu de lucru mai sănătos, mai sigur, mai plăcut și mai productiv.

Eliberați-vă pe dumneavoastră și angajații de sarcina curățeniei și concentrați-vă pe aspectele cheie ale afacerii.

Contactați-ne astăzi pentru o ofertă personalizată și aflați cum vă putem ajuta să creați un spațiu de lucru perfect!

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.