(Video) Smiley, Pavel Bartos, Theo Rose si Ramona Olaru sunt „De vorba la cafea”

Ei bine, da, Smiley, Pavel Bartos, Theo Rose si Ramona Olaru (si nu numai) sunt inspirati de postarile de pe contul de TikTok „De vorba la cafea. Este o mare bucurie sa vezi ca niste (nu atat vedete, cat) oameni de calitate, din milioane de clipuri, le aleg fix pe ale tale. Dar haideti sa aflati si voi cum s-a ajuns aici si despre ce videoclipuri este vorba.

Pe la inceputul acestui an (2021), observant avantul TikTok-ului intre retelele sociale, am decis sa ne facem si noi un astfel de cont. Usor de zis, usor si de facut, dar greu de crescut.

Cum s-a intamplat contul de TikTok „De vorba la cafea” si ce gen de filmulete gasesti pe el

Se punea intrebarea: ce continut sa punem? Si erau destule variante, insa, dintre toate, am ales sa postam scurte fragmente din vechile momente umoristice romanesti. Este vorba despre celebrele glume, difuzate la televizor pe vremuri, in special in noaptea de Revelion. Am ales asa, pentru ca stiam ca sunt foarte multi copii si tineri pe TikTok si multi dintre ei nu au avut ocazia sa se „intalneasca” cu monstrii sacri ai teatrului si filmului romanesc. Vorbim aici de acea generatie de aur, de actori precum: Dem Radulescu, Stela Popescu, Puiu Calinescu, Anda Calugareanu, Octavian Cotescu, Vasilica Tastaman, Florin Piersic, Paula Radulescu, Misu Fotino si multi, multi altii. Am considerat ca umorul acestor actori nu este nicidecum depasit sau perimat, ci este de multe ori foarte actual si de o calitate superioara celui actual (desi sunt si acum cativa oameni talentati, care fac comedie de calitate). Si una peste alta, se pare ca am avut dreptate.

Fragmente din filmulete de acum 50 ani, in scurt timp au devenit virale, adunand milioane de vizualizari, sute de mii de aprecieri si zeci de mii de comentatii. Dar partea cea mai frumoasa abia acum vine. Cu o placuta surprindere, am observat ca sunetele (coloana sonora) a unora dintre aceste clipuri au fost preluate de mii de TikTok-eri. Mai exact, mii de oameni, intre care si vedetele mentionate mai sus, s-au filmat pe sunetul acestor filmulete, facandu-si fiecarea varianta sa a acelei scurte povesti.

Fiindca nu e loc in acest articol de blog pentru cateva mii de videoclipuri, am ales sa va prezentam doar 3 dintre ele. Versiunile a 3 filmulete postate de noi, reinterpretate de la Smiley, Pavel Bartos, Theo Rose si Ramona Olaru. Iata-le, mai jos!

Ramona Olaru (in rolul Stelei Popescu) – Luta

ramona olaru - de vorba la cafea

Theo Rose (in rolul Andei Calugareanu) – Pomul care face ciori

theo rose - de vorba la cafea

Smiley si Pavel Bartos – Anecdota

smiley si pavel bartos tiktok

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.