Avocat Bucuresti cu activitate europeana

De serviciile unui avocat are nevoie omul atat pentru consultanta, cat si pentru reprezentare in fata instantelor. Sunt situatii in care necunoscand legile nu doreste sa le incalce si atunci cauta un avocat bun care sa il lamureasca.

Legile sunt interpretabile si ii este greu unei persoane fara pregatite juridica sa le inteleaga in totalitatea lor, fiindca uneori se foloseste terminologia speciala.

Dar care este secretul pentru a gasi un avocat Bucuresti devotat clientului, bun cunoscator al legislatiei in vigoare si meticulos in pregatirea unei aparari?

Reprezentarea in fata instantei nu este o joaca, oricat de mica ar fi miza procesului respectiv. Sunt oameni care cauta cu disperare un avocat bun din Bucuresti, fiindca sunt in joc libertatea lor, casele in care stau, sume imense de bani si libertatea lor. Pierderea libertatii este o trauma care marcheaza pe viata din cauza tratamentelor inumane din acel loc.

Cel mai bun avocat Bucuresti este cel care are o intensa si de succes activitate europeana si care poate asigura continuitatea apararii si in afara tarii, daca acest lucru se impune.

Din fericire, exista astfel de avocati in Bucuresti. Sotii Grigoriu au un palmares bogat de cazuri castigate la CEDO pentru cei ale caror interese le-au reprezentat.

Este mult mai greu de lucrat la un dosar care sa fie rejudecat la CEDO, decat pentru unul care se va judeca la instantele din tara.

Sotii Grigoriu au experienta si in fata instantelor romanesti si in fata celor europene, putand pleda la fel de bine in romana si in engleza.

In cazul in care clientul lor pierde in tara si doreste rejudecarea la Curtea Europeana de Justitie, acest profesionisti vor avea continuitate asupra cazului respectiv si le va fi mai usor sa obtine victoria.

In afara tarii au castigat procese grele si intens mediatizate. Uneori campaniile mediatice fac rau cand se judeca sau se rejudeca o cauza.

Apararea drepturilor omului este crezul care coordoneaza activitatea profesionala a sotilor Grigoriu.

Multi clienti pe care i-au reprezentat sotii Grigoriu la CEDO au primit despagubiri de la statul roman in valoare de zeci de mii de euro.

Lista cazurilor importante castigate de aceasta echipa de avocati romani la CEDO este lunga, iar despagubirile au fost obtinute pentru urmatoarele motive:

  1. Comoditatea instantei care a refuzat un martor, iar inculpatul a obtinut mai multi ani de inchisoare din aceasta cauza. Martorul cheie putea sa faca lumina in acest caz, iar incadrarea ar fi fost alta. Chiar si un an de libertate din viata unui om este la fel de pretios ca aurul.
  2. Tratamente inumane in inchisoare. Detinutilor li s-au refuzat multe drepturi, iar acest lucru a generat traume sau imbolnaviri grave ale acestora. Fie ca a fost vorba de refuzarea unor servicii medicale, fie ca detinutii nu au putut sa isi faca igiena corespunzator, statul roman a fost condamnat la plata unor despagubiri substantiale.
  3. Refuzul unui detinut cu un comportament exemplar de a fi invoit spre a participa la inmormantarea mamei sale. El nu reprezenta un pericol pentru societate. Hotararea CEDO in cazul acestui detinut a creat un precedent de care vor beneficia si alti detinuti aflati in situatii asemanatoare.
  4. Falsificarea unui proces-verbal de catre jandarmi, iar inculpatul a fost condamnat initial la 5 ani inchisoare. Ulterior, Curtea Europeana de Justitie a restabilit adevarul, iar aplicantul a obtinut despagubiri uriase de la statul roman.

Cazurile castigate s-au bazat pe incalcari are unor articole din Conventia Drepturilor Omului.

Sotii Grigoriu sunt avocati care obtin performanta si se intelege ca si munca lor trebuie sa fie platita pe masura.

Orice persoana poate solicita consultanta acestor profesionisti, onorariul pe ora fiind de 80 de euro.

Exista mai multe tipuri de onorarii afisate pe site, iar firmele si companiile isi pot face un abonament.

In calitate de membri ai Baroului Bucuresti, sotii Grigoriu au sustinut pledoarii pentru romani in fata tututor tipurilor de instante: penale, comerciale, civile si admnistrative, oferindu-le clientilor pledoarii de calitate premium.

Pe site-ul firmei, vizitatorul gaseste prezentari utile ale unor modificari ale drepturilor omului, prezentarea cazurilor castigate la CEDO si pregatirea unor dosare pentru rejudecare la CEDO.

La instanta de justitie superioara dosarul trebuie sa indeplineasca anumite conditii si sa aiba o anumita structura pentru a fi admis.

Colaborarea cu acesti specialisti inseamna sansa de a avea alaturi o echipa capabila sa continue procesul in afara tarii, daca in tara nu se da o hotarare dreapta.

Sotii Grigoriu pot fi sunati de luni pana vineri, intre orele 10-19 fara retinere, fiindca raspund si nu se simt deranjati de apeluri.

Pe site sunt disponibile si adresele de e-mail ale celor doi avocati. Persoanele care doresc o discutie fata in fata cu acesti avocati, sunt invitati la sediul firmei dupa programarea telefonica prealabila. Adresa sediului firmei este urmatoarea: Clădirea CODECS, Strada Agricultori nr.35, Et.2, Birou nr.201, sector 2, cod postal 021482, Bucuresti.

Asadar, cei mai buni avocati ai momentului, cu experienta si in tara, dar si in afara ei sunt mult mai aproape decat cred clientii care au nevoie de serviciile lor. Ei se afla la un apel telefonic distanta sau la un click distanta, daca se alege comunicarea prin formularul online pus la dispozitie pe site.

Sotii Grigoriu lupta cu toata energia si stiinta lor pentru respectarea drepturilor omului, iar in momentul in care clientul obtine despagubiri la CEDO, nu il abandoneaza, pana ce acesta nu incaseaza banii respectivi.

Un parcurs profesional de nota maxima reprezinta garantia ca avocatul cautat a fost gasit si ca oricat ar fi de incalcit cazul, interventia lui il va limpezi.

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.