Cadouri de Crăciun inspirate de la FineStore: de sărbători oferă-le celor dragi daruri de colecție! 

Moș Crăciun are nevoie de ajutoare și anul acesta! Cele mai inspirate cadouri pentru părinți și socri, pentru prieteni sau parteneri de afaceri și chiar pentru partenerul de viață le cumperi la prețuri speciale de la FineStore!

Când ești în pană de idei de cadouri, FineStore îți vine în ajutor, ca de fiecare dată. În oferta Red Christmas, mii de băuturi și peste 100 de modele de coșuri cadou au super prețuri pentru ca tu să poți face cele mai frumoase cadouri.

Magia de Crăciun stă în a dărui și a primi, iar FineStore face cadou super reduceri de prețuri în sezonul sărbătorilor de iarnă. Cumpără băuturi de colecție pentru cei pe care vrei să-i impresionezi de Crăciun și profită de moment pentru a-ți face și ție micile plăceri. Cumpără băuturile favorite fie pentru a le savura în tihnă în serile lungi de iarnă, fie pentru a le împărți cu oamenii dragi la mesele festive de sărbători.

Profită de oferta magică FineStore din decembrie!

Luna decembrie e luna cadourilor și în capul listei sunt, desigur, oamenii cei mai dragi. Când gradele din termometre sunt puține, părinții, socrii, chiar și partenerul sau partenera de viață vor aprecia peste măsură un cadou de Crăciun cu ceva grade în sticlă.

Mergi la sigur cu băuturi alcoolice de colecție și de o calitate incontestabilă. Vrei să cucerești definitiv o femeie specială din familie? O sticlă prețioasă de AU Vodka s-ar putea să fie fix ce trebuie! Sticla elegantă, aurie, ascunde în interiorul ei o băutură ultrapremium, filtrată prin aur, al cărei gust oferă o experiență inconfundabilă. Definită de puritate și delicatețe aromatică, AU Vodka vine în mai multe variante și culori, în funcție de aroma pe care o poartă: violet pentru struguri negri, bleu pentru zmeură albstră, roșu pentru punch de fructe, verde smarald pentru pepenele roșu, galben pentru ananas sau roșu intens pentru cea de cireșe. În concluzie, este perfectă pentru a fi dăruită unei femei care pune preț pe calitate și rafinament și știe să aprecieze excelența.

Pentru familia socrilor sau pentru nași poți opta pentru un coș cadou deosebit sau pentru o sticlă de tequila Clase Azul – o băutură de foarte mare puritate, îmbuteliată în sticle din ceramică sculpate și pictate manual de artizani mexicani. Mai mult o operă de artă, decât o băutură, Clase Azul oferă o experiență cu valențe incredibile oricărui degustător și reprezintă un omagiu adus tradiției și artei.

Pentru un bărbat cu experiență de viață și gusturi fine, un gin Martin Miller cu gust deosebit poate fi cadoul ideal. Băutură super premium, cu numeroase premii obținute grație gustului desăvârșit, rezultat din ingrediente de calitate superioară și apă pură din Islanda, Martin Miller este brandul care a reinventat ginul atunci când acesta nu mai era deloc popular. O idee la fel de potrivită pentru cadouri bărbați este o sticlă de coniac Frapin nobil, ce poate fi consumat atât simplu, cu gheață, cât și „stropit” cu apă tonică pentru un plus de prospețime și savoare.

Pentru amatorii de rom și de long drinks savuroase precum Cuba Libre, mergeți la sigur cu o băutură de calitate precum Matusalem, a cărui formulă secretă este păstrată din 1872 până în zilele noastre, pentru ca standardele de calitate să rămână la fel de înalte.

Pregătește-te de Moș Crăciun! Cele mai inspirate cadouri le cumperi la prețuri excelente de la FineStore, în luna decembrie. Alege produse cu eticheta Santa’s List și beneficiezi de super reduceri de prețuri, dar și de șansa de a câștiga unul din cele 100 de premii constând în pachete de cinci băuturi premium: vin Ronco di Sassi, prosecco Canevel, rom Barcelo, vodka Mont Blanc și gin June by G’Vine. Comenzile cu valori mai mari de 199 de lei sunt livrate gratuit oriunde în țară, dar aveți posibilitatea să le și ridicați personal în aceeași zi în care au fost plasate, din depozitul FineStore din Afumați, județul Ilfov.

Nu lăsa pe mâine cadourile pe care le poți cumpăra azi! Vodka Absolut, Crystal Head și alte branduri de tradiție, rom AH Riise sau Havana Club, printre altele, gin, lichior Mozart, Baileys sau Sheridan’s, whisky Kamiki, Tomintoul sau Jack Daniel’s, tequila, șampanie Gosset sau Dom Perignon, coniac Hennessy sau Courvoisier, băuturi tradiționale și vinuri alese – găsești de toate pentru toți la FineStore, de Red Christmas!

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.