Ce curier alegi pentru transportul coletelor in Uniunea Europeana?

Serviciile de curierat au adeseori o importanta cruciala pentru expeditor si/sau destinatari. O intarziere, o livrare gresita sau una omisa in totalitate poate avea consecinte severe si durabile pentru o persoana sau o companie. De aceea, trebuie sa ai incredere ca serviciul de curierat cu care colaborezi va functiona fara intarzieri neasteptate.

Ce ar putea merge prost in cazul unui curier international? Daca luam ca exemplu serviciile medicale, vitale pentru pacienti, e de la sine inteles ca farmaciile, spitalele si alte centre de ingrijire nu isi pot permite intarzieri sau greseli. In caz contrar, apar cheltuieli suplimentare, incoveniente sau, in cel mai rau caz, o posibila urgenta medicala care pune in pericol viata pacientului. In cazul laboratoarelor care testeaza contaminantii de mediu situatia este similara. Intarzierile in livrarea unui esantion pot conduce la probe degradate si rezultate inexacte, expunand comunitatea la toxine, paraziti, etc. Dar in orice domeniu ar activa afacerea ta, o intarziere sau o livrare eronata poate avea consecinte negative asupra business-ului, de la pierderi de numerar, pana la pierderea unui partener/client important.

Pentru a te asigura ca transportul tau international ajunge la destinatie intr-un timp optim, alege sa colaborezi cu Axel Courier, divizia de curierat rapid international a Axel Plus. Axel Courier asigura transportul coletelor tale in regim door-to door din Romania in Europa* si din Europa* in Romania, in decurs de 3 pana la 7 zile lucratoare, in functie de tara de destinatie/expeditie. Poti alege din patru tipuri de transport, in functie de nevoile afacerii tale, astfel:

  • Curierat Clasic – presupune livrarea coletelor cu o greutate maxima de 1400 kg la usa destinatarului, pornind din tarile Uniunii Europene.
  • Curierat Urgent – presupune livrarea coletelor cu o greutate maxima de 1400 kg la usa destinatarului, pornind din tarile Uniunii Europene, intr-un termen mai scurt decat cel standard. Solicita detalii la 0769.646.116!
  • Dedicat Express – daca ai de transportat marfa si nu doresti sa fie grupata cu alte marfuri, Dedicat Express este alegerea potrivita pentru tine. Autoutilitarele de 3,5 tone ale Axel Courier sunt disponibile in toate tarile europene si pot sustine 10-15 m3 de colete sau 5-6 europaleti.
  • Cargo – acest serviciu este destinat coletelor cu greutate mai mare de 30 kg, paletilor si marfurilor generale. Indiferent ca ai un camion complet sau transporti in regim de grupaj, camioanele noastre transporta marfuri cu o greutate de pana la 24.000 de kg.

In functie de tipul de marfa pe care doresti sa il transporti si greutatea acesteia, alege metoda potrivita afacerii tale. Iar daca ai nevoie de suport in alegerea tipului de transport optim, contacteaza-ne pe axelcourier.ro sau la 0769.646.116!

Vrem ca afacerea ta sa aiba succes, pentru ca astfel si afacerea noastra va prospera. La Axel Courier ne ingrijim sa livram marfa ta intacta si in cel mai scurt timp. Alege Axel Courier pentru transportul coletelor tale in Uniunea Europeana!

5/5 - (4 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.