Ce jocuri de cazinou au cea mai redusă marjă a casei?

Marginea casei este un concept pe care îl întâlnim în mod regulat în cazinoul online. Este important ca jucător să urmărești îndeaproape acest lucru. La urma urmei, cu cât marginea casei este mai mică, cu atât este mai avantajoasă pentru tine.

Când vorbim despre avantajul casei unui joc de cazinou, vorbim despre avantajul pe care cazinoul îl are față de jucător. Această margine a casei este întotdeauna afișată în procente. Află din acest articol ce jocuri de cazinou au cea mai redusă marjă a casei și care sunt, așadar, cele mai favorabile opțiuni.

Joacă Blackjack Live

Cunoscutul joc de cărți blackjack nu este doar popular, dar și extrem de distractiv. Blackjack-ul este cunoscut și ca un joc de cazinou cu un avantaj foarte scăzut al casei atunci când strategia de bază de blackjack este utilizată în mod optim. Indiferent dacă joci la cazinouri stradale sau la cazinouri fără depunere, Blackjack-ul este unul dintre cele mai populare jocuri printre jucătorii profesioniști de cazinou. Și există o serie de motive bune pentru asta. Primul este marginea scăzută a casei de 1%. 

Dar blackjack-ul este și unul dintre puținele jocuri în care ai opțiunea de a reduce avantajul casei sau chiar de a-l întoarce în favoarea ta. Și aici, trebuie să utilizezi o strategie de bază pentru aceasta. Cine face asta poate reduce avantajul casei la doar 0,5%.

Și pentru jucătorii care doresc cu adevărat să joace profesionist, există un lucru precum numărarea cărților. Sună mai dificil decât este, deși este nevoie de puțină practică. Cu toate acestea, cei care învață să numere cărțile au oportunitatea de a elimina complet avantajul casei.

Video Poker

Există o serie de jocuri în care avantajul casei este scăzut și acestea sunt jocurile în care tu, ca jucător, ar trebui să faci de fapt mișcarea. Unul dintre jocurile cu cel mai mic avantaj al casei este Video Poker.

Există diferite versiuni de Video Poker și apoi ai cel mai mic avantaj la Jacks or Better. Este important să joci cu o strategie bună și să joci cu pariuri maxime. Această versiune de poker se joacă doar cu sisteme automate și are un avantaj al casei de 0,44%.

Baccarat

Cel mai ușor de învățat și, de asemenea, un joc de cazinou cu un avantaj relativ scăzut al casei este baccaratul. Acest joc are doar trei opțiuni de pariere, dintre care una (Egalitatea) este de fapt un pariu secundar. Și pariurile secundare sunt cel mai bine evitate în orice moment. Avantajul casei la baccarat este puțin mai mare decât la blackjack, la aproximativ 1,05%. Cele mai bune două opțiuni de pariere în baccarat sunt pariurile pe buzunarul bancherului și pariurile pe buzunarul jucătorului. Dacă pariezi pe caseta bancherului, ai un avantaj al casei de 1,04% iar când pariezi pe caseta jucătorului, avantajul casei este de 1,06%. A treia opțiune de pariere, Tie, unde pariezi pe egalitate, are un avantaj al casei de nu mai puțin de 14,36%.

Jocuri de evitat din cauza marjei crescute

Există, desigur, și multe jocuri cu un avantaj mare al casei. După cum am menționat, cel mai bine este să eviți aceste tipuri de jocuri, cel puțin dacă dorești să îți maximizezi șansele de câștig. Jocurile pe care ar trebui să le eviți sunt sloturile din locațiile stradale cu un avantaj al casei de până la 15%. De asemenea, poți ignora și versiunile Keno din cauza avantajului casei de până la 29% și Money Wheel cu un avantaj al casei de 22%.

La Three Card Poker și American Roulette avantajul casei este puțin mai mic, dar la 7,28% și 5,26% sunt încă jocuri pe care nu ar trebui să le joci decât pentru distracție. Bineînțeles, depinde de tine să alegi un joc, dar privind marginea casei îți poți crește șansele de câștig.

Concluzie  

Cazinoul are zeci de tipuri de jocuri de cazinou pregătite pentru tine. Într-un cazinou online sunt chiar mult mai multe decât într-un cazinou fizic, deoarece nu au de-a face cu un spațiu fizic în care trebuie plasate jocuri. Dar, în ciuda faptului că tu, ca jucător, ai atât de mult de alegere, există doar câteva jocuri care îți oferă de fapt un avantaj.

Un factor important de luat în considerare atunci când alegi un joc este marginea casei. Cu cât avantajul casei este mai mare, cu atât casa are mai multe șanse de a câștiga și, desigur, acest lucru nu este favorabil pentru tine ca jucător. Dacă te uiți întotdeauna la marginea casei înainte de a începe un joc de cazinou, poți determina cu ușurință singur dacă este un joc în care poți obține profit. Te poate ajuta să îți îmbunătățești comportamentul de joc și să îți permită să faci alegeri mai bune.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.