Cizme de cauciuc de barbati si dama pe ProWear.ro

Cauciucul din plantațiile de arbori de cauciuc are proprietăți naturale remarcabile. Folosind acest material mai degrabă decât cele 100% sintetice, producătorii specializați realizează, în nenumărate etape, cizme de cauciuc care durează și combină flexibilitatea cu confortul excelent. Cizmele din cauciuc sunt mai robuste și mai durabile și au o rezistență ridicată la uzură și rupere, astfel încât perioada lor de viață este mai lungă.

Șantierele de construcții, terenurile agricole și fabricile producătoare de substanțe chimice sunt doar câteva dintre mediile de lucru în care lucrătorii vor fi mai în siguranță și mai confortabil cu o pereche de cizme de cauciuc bine fixate, oferind protecție impermeabilă și durabilă pentru picioare și glezne. Îndeplinirea tuturor reglementărilor de siguranță impuse de lege pentru a proteja lucrătorii de pericole pare adesea o sarcină dificilă, dar cumpărând la ProWear puteți face procesul mai ușor.

Furnizăm o gamă cuprinzătoare de produse pentru a crește siguranța la locul de muncă, inclusiv manusi de lucru, antifoane externe și interne, îmbrăcăminte și încălțăminte de protecție și, în calitate de distribuitori de echipamente individuale de protecție, puteți cumpăra cu încredere cizme de cauciuc, știind că produsele pe care le oferim respectă legislația actuală privind siguranța pe întreg teritoriul Uniunii Europene.

Cizme de protecție din gama Dunlop au toate avantajele cizmelor standard, dar asigură o protecție mai mare picioarelor și gleznelor. Aderența bună a tălpilor previne alunecările care reprezintă un pericol comun în mediile umede și alunecoase. Talpa este, de asemenea, rezistentă la grăsimile, solvenții și uleiurile care se găsesc în mod obișnuit în multe medii de lucru. Pentru lucrătorii care desfășoară activități fizice solicitante, care petrec mult timp în picioare, designul cizmelor va reduce oboseala și stresul la nivelul membrelor inferioare.

Multe profesii în aer liber vor cere lucrătorilor să fie afară în toate condițiile meteorologice. Materialele impermeabile ale gamei noastre de cizme de cauciuc vor menține picioarele uscate, iar căptușeala va oferi căldură binevenită în lunile mai reci. În mediile în care pot fi găsite substanțe periculoase, cizmele pot fi curățate cu ușurință, prevenind răspândirea infecțiilor și a substanțelor periculoase.

De asemenea, în funcție de sex, lucrătorii pot căuta cizme de cauciuc bărbați și cizme de cauciuc damă. Cizmele de protecție din cauciuc cu bombeu metalic Hercules S5 SRA marca Safety Jogger pot fi folosite cu succes atât de bărbați cât și de femei, datorită greutății mai reduse, pe o scară largă de utilizare, precum industria alimentară, chimică, curățenie, construcții, minerit, petrol și gaze.

Concepute pentru a oferi suport maxim piciorului și gleznei, cizmele de cauciuc sunt confortabile de purtat și au bombeu metalic pentru a proteja degetele delicate de obiectele căzute și de terenul accidentat. Pentru a crește protecția oferită de cizmele noastre, aruncați o privire la gama de mănuși de lucru profesionale și accesorii pentru încălțăminte. Pentru mediile de lucru în care riscul de contaminare chimică este mare, luați măsuri pentru a proteja întregul corp cu articole din gama noastră de îmbrăcăminte de protecție rezistentă la substanțe chimice pentru a oferi protecție maximă.

Confortul și siguranța lucrătorilor ar trebui să fie întotdeauna o prioritate și prin furnizarea de cizme de cauciuc, ați luat o măsură care poate face o mare diferență. Cizme și alte echipamente de protecție sunt necesare pentru a menține lucrătorii în siguranță în orice mediu, intră pe ProWear pentru a vedea gama de produse.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.