Descoperă locul potrivit pentru împătimiții de artă

Operele de artă constituie o conexiune strânsă între generații. Valoarea lor sentimentală, cât și istorică crește semnificativ odată cu trecerea anilor. Astfel, sunt elemente care dăinuie și oferă istoriei personalitate și motive de mândrie. Comunitatea iubitorilor de artă crește considerabil și constant, la fel și locurile din care pot fi achiziționate asemenea elemente. Cu o paletă variată de opțiuni, alegerea potrivită este dificilă. Găsirea furnizorului potrivit de artă este complicată, însă nu imposibilă. Galeria de artă A10 by Artmark este locul ideal pentru iubitorii de frumos. Dacă ești în căutare de licitații tablouri vechi, ai găsit platforma potrivită.

Cu obiecte precum: tablouri, bijuterii, ceasuri, sau chiar vinuri, găsirea unei opere de artă unicat devine mai simplă ca oricând. Alege cea mai mare casă de licitații din România și bucură-te de avantajele pe care ți le poate oferi. Printre numeroasele beneficii aduse clienților, se numără și următoarele:

  • Membrii echipei au valori comune, dorința de a mulțumi clientul și de a atinge cele mai înalte standarde de profesionalism. Deoarece încrederea reciprocă stă la baza unei colaborări de succes, obiectele puse la licitație sunt verificate amănunțit. Atfel, după o analiză completă, se realizează un certificat de autenticitate, pe baza căruia se va pune în vânzare fiecare obiect.

 

  • Pe platformă ai parte de obiecte inedite și speciale, cu o vastă istorie și emoție în spate. În fiecare lună sunt vândute cel puțin 500 de loturi noi de produse. Gama este variată, iar obiectele sunt potrivite tuturor împătimiților de artă. Diversitatea de produse este mare și este imposibil să nu-ți atragă atenția măcar un articol.

 

  • Unul dintre avantajele principale este că ai la dispoziție o echipă de consultanță pe tot parcursul procesului. Personalul este certificat în domeniul artei și îți va oferi informații importante și necesare pentru achiziționarea obiectelor. Pentru că uneori procesul de achiziționare este plin de nelămuriri, membrii echipei vor fi alături pentru a oferi sfaturi. Astfel, experiența ta va fi una de neuitat.

 

  • Casa de licitații promovează la fiecare lot adus, artiștii autohtoni români din dorința de a potența și păstra istoria țării. Astfel, o parte din stock-urile aduse au ca sursă de proveniență anticariatele din toate colțurile țării. De asemenea, un alt avantaj al unei asemenea practici este conservarea și încurajarea artiștilor naționali.

 

  • Poți beneficia de platforma de licitații online, alături de care vei scuti timp și de care vei intra în posesia unor obiecte deosebite. Astfel, a fost atinsă borna de peste 12.000 de participanți online la ultimele licitații. Procesul este unul foarte ușor, tot ce trebuie să faci este să creezi un cont și să-ți alegi produsul dorit. De restul magiei se ocupă reprezentanții care doresc să ofere clienților o experiență cât mai plăcut posibilă.

Alături de un furnizor serios și dedicat, vei avea parte de nenumărate beneficii. Echipa definită de profesionalism va fi alături de tine la fiecare pas pentru a-ți crea o experiență de neuitat.

Dacă ești în căutare de platforme de licitații, A10 By Artmark este locul potrivit pentru orice împătimit de artă.

 

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.