Ford Fiesta – tehnologii de ultima generatie, fiabilitate si intretinere accesibila

Ford Fiesta se bazeaza in prezent pe arhitectura Ford B – folosita si de SUV-ul compact Ford Puma – pentru a oferi o gama de variante practice si rafinate cu trei si cinci usi si pentru a oferi fiecarui client un model Fiesta cu caracterul potrivit stilului sau de viata.

Modelul are un aspect exterior distinctiv care duce designul său expresiv la un nou nivel, alături de tehnologii de condus și confort de ultima generatie. Modelele Trend, Titanium, ST-Line și Active beneficiază fiecare de elemente de stil unice pentru a oferi o gamă de variante practice și rafinate cu trei și cinci uși, precum si cu diferite motorizari, inclusiv electrificate.

Noul stil exterior al gamei Ford Fiesta include un design al capotei care da impresia unui bot masiv si agresiv, care in combinatie cu grilele superioare mari, ofera masinii un design atractiv, sigla Ford fiind acum pozitionata in interiorul grilei. Noile faruri LED standard contribuie, de asemenea, nu doar la un nivel sporit de siguranta pe timp de noapte oferind o vizibilitate excelenta, ci si la un design modern si increzator dar foarte elegant. In spate, farurile standard primesc noi linii negre pentru un aspect mai sofisticat, in timp ce farurile spate LED disponibile sunt completate cu un finisaj exterior Premium Black.

Pe ultimul model Ford Fiesta au fost introduse tehnologii de condus concepute pentru a spori confortul si increderea soferilor atat in conditii de trafic urban cat si extra-urban, chiar si in conditii meteo dificile.

Alte tehnologii sofisticate disponibile includ Adaptive Cruise Control cu Stop & Go si Speed Sign Recognition, concepute pentru a ajuta la mentinerea unei distante confortabile de condus fata de vehiculul din fata. Sistemul Active Park Assist poate detecta locuri de parcare de dimensiuni adecvate si poate controla directia pentru a parca fara maini, in timp ce soferul controleaza doar acceleratia, franarea si selectia treptelor de viteza.

Pe langa toate acestea plus multe altele, Ford Fiesta a fost dotata cu un sistem de navigatie care beneficiaza constant de actualizari Live Traffic, in acest fel soferii sunt mereu informati cu privire la o situatie periculoasa din apropiere precum un accident care blocheaza partea carosabila, chiar dacă incidentul nu este vizibil din cauza unei curbe a drumului sau a altor vehicule.

Confortul si siguranta sunt extrem de importante pentru orice sofer iar Ford a dovedit orientarea catre aceste aspecte cand vine vorba despre atentia asupra clientilor si sigurantei traficului rutier in general.

De asemenea, nu doar cele mai noi tehnologii sunt importante pentru un client Ford, ci si fiabiliatatea masinilor si piesele de schimb. Mai devreme sau mai tarziu, orice masina va necesita piese de schimb. Puteti achizitiona de exemplu piese originale Ford Fiesta 2017-2021, compania dedicand resurse importante astfel incat calitatea acestora sa fie una ridicata, iar costurile de achizitie minime.

Indiferent de modelul Ford pe care il detineti, fie ca aveti nevoie de piese auto Ford Fiesta Mk8 sau pentru orice alt model Ford, mai vechi sau mai nou, accesand magazinul online Pieseford.ro aveti posibilitatea de a gasi si achizitiona piese originale Ford de inalta calitate, la preturi accesibile.

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.