Hai La O Cafea Cu Mine – De Vorba La Cafea

Te invit: Hai la o cafea cu mine!

Te invit: hai la o cafea cu mine, aici, pe blog. De ce am ales numele „De Vorba La Cafea” pentru acest blog? Pentru ca cele mai interesante discutii se poarta, de cele mai multe ori asa. Inca de la 1600, cafeaua a avut un rol foarte important in viata oamenilor. Cei din inalta societate petreceau mult timp in cafenele, unde se intampla acelasi lucru si atunci, ca si acum: se socializa.

Lucrurile s-au schimbat un pic, in sensul ca atunci oamenii petreceau chiar si 3 zile intr-o cafenea. Acum se sta o ora-doua, uneori poate doar cateva minute. Acest lucru se datoreaza faptului ca oamenii sunt foarte ocupati in zilele noastre, sunt intr-o continua graba.

Asa cum bine stiti, la o cafea se intampla sa afli secrete bine pastrate, barfe, informatii si multe alte curiozitati. Lucrul acesta se intampla si atunci, dar cu atat mai mult acum. In schimb, daca ar fi sa comparam, pentru multi dintre noi cafeaua a devenit un tabiet fara de care nu ne putem incepe ziua.

Acesta este si motivul pentru care am ales sa stau de vorba alaturi de voi, in acest mod. In felul acesta, impreuna putem afla si putem discuta despre lucruri foarte interesante. Hai sa ne bucuram de o cafea, asa cum dorim, oriunde ne-am afla si, in plus, o vom savura in stilul zilelor noastre.

S-ar putea sa iti placa si: Ce Spune Cafeaua Pe Care O Bei Despre Tine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.