Jocuri de noroc distractive care merită încercate

De la apariția primelor site-uri de gambling, în 1995, și până în prezent, numărul de jocuri de noroc, varietatea temelor și calitatea tehnică au evoluat extrem de mult. În prezent, nu există joc la care să se gândească cineva și să nu îl găsească în multitudinea de cazinouri online care au împânzit internetul.

Dacă ți se pare că acum sunt multe platforme de jocuri de noroc online, gândește-te că analizele făcute de economiști arată că trendul pentru următorii ani este în creștere în ceea ce privește această industrie. Deci, peste 1-2 ani vei găsi un număr și mai mare de cazinouri online cu o ofertă și mai bogată de jocuri, promoții și potențiale câștiguri. Cu cât concurența va fi mai mare, cu atât operatorii de jocuri de noroc online vor fi nevoiți să ofere servicii tot mai bune clienților.

În caz că ești jucător începător și diversitatea enormă de jocuri de pe site-urile cazinourilor online ți se pare intimidantă, iată o scurtă listă de jocuri de noroc care merită încercate pentru că sunt ușor de înțeles, nu trebuie să pui mize mari și sunt foarte amuzante:

Video Poker

Majoritatea furnizorilor de jocuri de noroc fac, la ora actuală, și video poker, sub diverse variante. Fiecare cazinou online are diferite forme de video poker, în funcție de providerul cu care se află în contract.

Video pokerul este un joc foarte distractiv, situat undeva la granița dintre poker și sloturi, acest joc fiind o combinație de elemente de poker și păcănele. Poate fi jucat atât online cât și offline și are o vechime de aproximativ 40 de ani.

În cazinourile online, vei găsi multe variante de video poker, cele mai întâlnite fiind următoarele: Jacks or Better, Deuces Wild, Tens or Better, Bonus Poker, Joker Poker etc. La oricare dintre aceste variante, scopul jocului este să formezi o mână suficient de bună pentru a câștiga suma corespunzătoare pariului pe care l-ai făcut.

Iată cum joci Jacks or Better, varianta de video poker care este cel mai des aleasă și jucată de către fanii acestui joc: după ce ai plasat pariul, trebuie să formezi o mână care să cuprindă cel puțin două cărți J. Este ideal să ai o mână cu cărți cu valoare mai mare decât valeții, dar dacă ai cel puțin doi valeți ești înscris pentru un posibil câștig. 

Video pokerul este foarte distractiv pentru că este foarte intuitiv și îl poți juca ușor. Prin niște simple clickuri sau apăsări pe ecran poți face pariul, poți vedea cărțile, poți forma mâinile. Tot pe ecran se afișează rezultatul jocului. Video pokerul se desfășoară rapid, nu ai timp să te plictisești și tocmai situarea sa între poker și sloturi îl face foarte atractiv pentru un număr mare de jucători.

Sloturi

Nu există jucător de cazinou care să nu fi observat că sloturile sunt cele mai numeroase jocuri de pe toate site-urile de gambling. Poate nu la fel de multe sunt și în cazinourile fizice, dar oricum și acolo aparatele de păcănele ocupă locul 1 ca răspândire.

Sloturile se află într-un număr atât de mare (de ordinul sutelor, poate chiar peste o mie) în ofertele cazinourilor online pentru că sunt cele mai simple jocuri de cazinou și aduc cea mai mare parte a profitului. Atunci când vrei să joci păcănele, tot ce ai de făcut este să plasezi pariul, să apeși butonul de pornire a jocului și să aștepți rezultatul care va fi afișat pe ecran.

Jocurile de sloturi sunt atât de distractive tocmai pentru că sunt atât de simple, sunt foarte dinamice, strălucitoare, extrem de variate și gălăgioase. Primul lucru pe care îl vei auzi când intri într-un cazinou este sunetul aparatelor de sloturi.

În prezent, nu există furnizor de jocuri de noroc care să nu producă și sloturi. Datorită concurenței și a cererii foarte mari, companiile care fac jocuri de cazinou, se întrec în a le oferi clienților sloturi cu tematici cât mai diverse. Astfel, poți găsi păcănele cu tematică retro, Egipt, fructe, 77777, Texas, acvatică, mister, super eroi, filme, muzică etc.

Ceea ce trebuie să reții este că sloturile sunt bazate exclusiv pe noroc și de aceea trebuie să le privești doar ca pe o sursă de amuzament. Foarte rar se întâmplă să câștigi la sloturi. Asta deoarece ele funcționează pe baza unui generator de numere aleatorii, care este un algoritm ce generează combinații de numere la întâmplare, într-un ritm foarte rapid.

Ruleta

Ruleta este acel gen de joc care a devenit tot mai căutat deși are o vechime de câteva sute de ani. Nu s-a demodat, oamenii nu s-au plictisit de ruletă, din contră sunt foarte tentați să joace din ce în ce mai mult odată cu creșterea calității tehnice a jocului.

Dacă vei merge într-un cazinou fizic este posibil să nu găsești toate variantele de ruletă pe care le dorești. În Europa de exemplu, cea mai întâlnită este ruleta europeană, bineînțeles, iar în SUA, ruleta americană.

Oricare variantă vei dori să o joci, o vei găsi în cazinourile online. Poți juca atât live, în camere de joc cu dealer live, cât și clasic, offline. Dacă vrei să joci pe un buget redus, există variante de ruletă care permit pariuri minime pe sume modice. Există și variante VIP pentru cei care își permit pariuri mai mari.

Ruleta este un joc dinamic, se desfășoară rapid, permite interacțiunea cu dealerul și cu alți jucători. Toate aceste elemente îl fac să fie un joc foarte distractiv.

Concluzie

Oricare dintre cele 3 jocuri le vei alege pentru a te distra câteva minute în timpul tău liber, vei trăi o experiență de neuitat. Pentru ca totul să fie distractiv până la capăt, nu uita că jocurile de cazinou sunt destinate strict amuzamentului; ele nu sunt o sursă de venit.

De asemenea, este foarte important să nu cheltuiești mai mult decât îți permiți să pierzi și să respecți limitele de timp pe care ți le-ai impus.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.