Loc de parcare dedicat pentru autoturism la amanetauto.com.ro

In zonele centrale ale marilor orase ora de parcare este foarte scumpa. Cu toate acestea nu este o parcare acoperita in care masina sa fie ferita de eventualele intemperii. Bucatile de gheata de dimensiuni mari pot ciurui caroseria, dar nimeni nu isi asuma raspunderea. Se rupe o craca si cade pe masina, raspunderea este foarte foarte limitata, fiindca administratorii locului de parcare respectiv vor spune ca nu isi asuma raspunderea pomilor batrani aflati langa spatiul respectiv, pomi pe care primaria nu a dorit sa ii taie.

Loc de parcare dedicat pentru autoturism este asigurat la aceasta firma de amanet auto si proprietarul care isi lasa autoturismul acolo primeste si 75 % din valoarea acestuia. Un loc sigur de parcare este de dorit in perioadele in care este vreme instabila, iar furtunile nu se mai opresc.

Loc de parcare dedicat pentru autoturisme inseamna:

-garaj situat intr-o zona sigura, unde masinilor nu li se poate intampla nimic rau.

-fiecare masina are spatiu suficient si acoperit, astfel ca este ferita de ploaie, de soare sau de grindina.

-garajul este monitorizat video tot timpul si cu paza umana vigilenta, astfel ca nimeni nu poate fura/ridica vreo masina din acesl loc fara stirea celor care au grija de masini.

Loc dedicat inseamna toate acestea, plus garantia ca nimeni nu va scoate masina din locul in care a fost parcata de posesor sa se plimbe prin oras sau in interes personal, fiindca aceasta este sigilata si kilometrajului i se face poza in momentul lasarii masinii in locul de parcare al casei de amanet.

Proba kilometrilor va demonstra ca masina nu a fost clintita din acel loc.

Persoanele care nu au nici loc sigur de parcare si nici bani, pot rezolva doua lucruri importante, apeland la firma Amanet auto.com.

Firma prezentata mai sus este una dintre cele mai serioase case de amanet auto, care a castigat increderea clientilor prin onestitate, calitatea serviciilor, imprumuturi ieftine si rapide si  loc de parcare dedicat pentru autoturism.

Daca sintagma loc de parcare dedicat pentru autoturism a fost explicata, in viziunea firmei de amanet si a clientilor, imprumuturi rapide si ieftine inseamna:

  1. Imprumuturi acordate in aceeasi zi in care posesorul masinii are nevoie de credit. Este posibil ca el sa sune la firma la ora 9 si sa aiba nevoie de bani la ora 14. Daca ajunge cu masina la sediul institutiei financiare, va primi bani la ora dorita de el. Tot ce are de facut este sa indeplineasca prevederile acordarii creditului, adica sa aduca o masina functionala si care arata bine, cheile si actele masinii. Este important ca actele masinii sa fie pe numele celui care solicita creditul.
  2. Valoarea imprumutului sa fie cea dorita de client. De obicei oamenii doresc mai multi bani, sa poata sa ii imparta in mai multe locuri si sa rezolve mai multe probleme. Aici clientul primeste 75 % din valoarea masinii.
  3. Sa nu existe costuri ascunse ale creditului. In afara comisionului nu se percepe absolut nimic, iar comisionul este de 0,1 %. Mai putin de atat nu se poate.
  4. Sa nu fie nevoie de adeverinte de salariat si de giranti.
  5. Sa se poata prelungi creditul o data, de doua ori, fiindca nu se stie niciodata cat de repede se poate inapoia.
  6. Sa nu stie nimeni din afara, daca debitorul nu reuseste sa isi achite datoria, ci totul sa se rezolve cu maxima discretie.

Amanet auto este gata sa consilieze clientul sa vanda masina la un pret rezonabil, in cazul in care nu isi poata achita imprumutul la timp.

Institutia financiara care ofera credite garantate cu masina se face placut prin:

-personalul politicos, indiferent de situatie

-site bine structurat, prietenos care abunda in informatii utile

-cel mai mic comisiona de pe piata

-contracte personalizate, posibilitatea negocierii comisionului in cazul unor imprumuturi mai mari

-rezolvarea pe cale amiabila a restantelor la imprumuturi

-contract transparent si usor de citit.

In curand vine toamna, iar cheltuielile legate de scolarizarea copiilor, de pregatirea camarilor pentru iarna si de pregatirea casei pentru vremea cea rea cresc.

In plus, furtunile violente par sa nu mai paraseasca teritoriul tarii. Cea mai buna solutie pentru rezolvarea ambelor probleme este ducerea masinii la amanet, locul in care va sta la adapost si va fi pazita, pana cand proprietarul ei va face rost de bani sa o ia inapoi.

Este foarte bine ca oamenii isi pot amaneta masinile, fiindca existenta lor este sinonima cu o tentatie consumatoare de bani.

La Amanet auto, timp de o luna, masina se va odihni, iar posesorul ei va face economie, fiindca va merge cu metroul si cu autobuzul, strangand banii sa isi ia masina inapoi.

Banii se cheltuiesc usor si se castiga greu si uneori ceea ce se  obtine prin munca se dovedeste o suma foarte mica pentru intretinerea confortului din locuinta si pentru nevoile  cotidiene. Asa apar imprumuturile sau nevoia de imprumut si omul care se afla in impas financiar se simte mic si singur in acest univers, mai ales daca nimeni nu il ajuta cu banii de care are nevoie.

In prezent, romanii care au autoturisme bune stiu ca primesc pe loc banii, cand merg cu masinile lor la Amanet auto si ca evaluarea autoturismului se face corecta. 75 % din valoarea masinii reprezinta o suma multumitoare, iar conditiile de creditare sunt excelente.

Rambursarea anticipata inseamna achitarea partiala a comisionului nicidecum plata unui comision in plus. Concret, daca creditul se va achita dupa 20 de zile de la ridicarea acestuia de la ghiseu, se achita suma respectiva, plus comisionul pentru 20 de zile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.