Boxe depozitare de inchiriat Bucuresti la preturi oneste

Depozitarea oficiala a lucrurilor este cea mai eleganta si sigura solutie, cand oamenii se muta dintr-un loc in altul sau nu mai au loc in casele lor si nu pot renunta la lucruri.

Se pot adaposti bunuri si la prieteni, dar cu toate ca sunt in siguranta, este posibil ca prietenul respectiv sa aiba si el nevoie de mai mult spatiu si sa solicite eliberarea locului respectiv.

Ce inseamna depozitare oficiala, legala?

  1. Punerea la dispozitia clientului a unui spatiu adecvat pastrarii acelor bunuri.

Un loc de pastrare improvizat poate fi plin de umezeala, expus razelor solare, deschis, astfel incat soarecii pot deprecia bunurile si un strat de praf generos se poate depune pe ele.

Cine recurge la aceasta solutie nu poate emite pretentii referitoare la calitatea locului unde ii sunt primite bunurile.

  1. Existenta unui contract intre chirias si gazda, pe baza caruia lucrurile nu pot fi date afara din locul acela sub nicio forma.

Partile trebuie sa respecte prevederile contractuale, in plus, clientul poate solicita prelungire contractului, in cazul in care nu are unde duce lucrurile.

Nu se fac concesii, nu se fac compromisuri, de teama ca s-ar putea strica relatia intre cel care a lasat lucruri si cel care le-a primit.

  1. Ingradirea accesului altor persoane in spatiile de depozitare ocupate. Sunt lucruri pe care posesorul lor doreste sa le tina departe de ochii curiosilor si pe care nu doreste sa le atinga oricine. Numai in boxe depozitare de inchiriat Bucuresti este posibil acest lucru.
  2. In timpul depozitarii obiectelor nimeni nu are acces la ele si nimeni nu se foloseste de ele.

Daca un om duce piese de mobilier frumoase si utile la un amic, iar acestuia ii vin musafiri este posibil sa ia scaunele straine si sa le puna la masa. Lucrurile acelea pot fi folosite pana la deteriorare.

Aici este vorba de onestitate, nu de simtul posesiei dus la extrem.

Cel care a dus lucrurile la cineva binevoitor fara contract, fara obligatii nu poate emite pretentii ca acesta sa nu se atinga de vasele lui din cutie, de covoarele lui curate facute sul, fiindca tentatia este mare si intotdeauna capra vecinului este mai grasa si mai frumoasa.

Firma Boxe-depozitare ofera ajutor complet in cazul mutarii sau depozitarii unor lucruri in spatiile atent amenajate din sectorul 6.

S-a muncit enorm la aceste spatii fiindca:

-fundatia este din beton, iar stratul de nisip reprezinta o izolatie sigura, o bariera atat impotriva umezelii, a ciupercilor si a mucegaiurilor, dar si a daunatorilor.

-materialele sunt ignifuge, fiind tratate cu substante speciale sa reziste la incedii si sa nu permita focului sa treaca mai departe.

-s-a pus la punct un sistem de ventilatie natural si eficient.

-boxele au o usa sigura care se inchide, cheile fiind inmanate celui care a inchiriat-o.

-peste tot s-au montat camere de luat vederi ca persoanele straine sa fie repede depistate si sa nu li se permita accesul.

-boxele au fost masurate, gandite pentru a permite depozitarea lucrurilor din locuinte mici, medii, mari si foarte mari.

-spatiile de depozitare sunt atent igienizate dupa fiecare utilizare.

Firma ofera servicii pe piata din Romania din 1993, fiind una dintre firmele pioniere ale acestui domeniu. 16 000 de mutari finalizate rapid, fara nici un incident spun totul despre eficienta personalului.

50 de persoane sunt calificate si au experienta necesara sa ajute la mutari, demontand piese de mobilier grele sau fixate in pereti, ambaland lucrurile, sa nu fie deteriorate si ducandu-le la masina, iar de la masina la boxe.

Sunt oameni pregatiti, responsabili, puternici si rabdatori si duc lucrurile la bun sfarsit. Ei nu pleaca pana nu vad bunurile la adapost, asezate perfect, in noua locuinta sau la depozitul prezentat mai sus.

Depozitarea oficiala inseamna extinderea serviciilor la cerere, incluzandu-se si manipularea si transportul.

Masinile potrivite sosesc la timp, iar cei care le conduc verifica modul in care sunt asezate bunurile in masina, apoi conduc atent, astfel incat nicio farfurie nu se sparge.

Cand se apeleaza la prieteni pentru mutare sau pentru primirea unor lucruri, omul se simte dator toata viata, solicitand serviciile unei firme relatia este pur de afaceri: unul plateste servicii, altul primeste, la sfarsit isi dau mana si isi multumesc reciproc si totul se termina aici.

Nu este loc de reprosuri, de aduceri aminte, de solicitarea unor servicii in schimb, deci sunt eliminate complet complicatiile.

Din moment ce bucurestenii au la dispozitie serviciile acestei firme nu mai au motive sa se streseze cand li se umplu casele de lucruri folositoare si cand se muta la o alta casa.

Mutarile frecvente au incetat sa fie stresante, mai ales ca personalul firmei de mai sus este instruit sa actioneze si in conditii extreme si contra cronometru.

Graficul organizarii complete a mutarii cu personalul bine pregatit se afla pe site si este prezentat in imagini.

Pozele reale surprind modul in care angajatii firmei Boxe-depozitare au grija de bunurile clientilor.

Exista trei locatii diferite de depozitare, iar clientul o poate alege pe cea mai apropiata de viitorul domiciliu.

Accesul la depozite este facil, iar solicitarea serviciilor este la indemana oricui.

Pe site-ul firmei sunt oferite si sfaturi utile celor care se muta, in cazul in care nu apeleaza la personalul calificat si pentru ambalarea si manipularea lucrurilor.

Totul este transparent, preturile accesibile, serviciile oferite in mod legal, prin urmare aceasta este cea mai sigura cale de pastrare a unor bunuri in cazul unei mutari, cand noua casa nu este pregatita pentru a-si primi noii locatari, ci mai sunt lucrari de finalizat la ea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.