Noțiuni de bază despre pariurile pe baschet

Pariurile sportive sunt o provocare pentru începători și necesită o înțelegere profundă. Cunoscând sportul în sine este important, mai ales atunci când vine vorba de baschet. Există câteva sfaturi importante de luat în considerare. Fanii acestui sport au la dispoziție o gamă variată de piețe de pariere, cote competitive și alte avantaje semnificative. Însă, pentru a putea plasa pariuri de succes trebuie să știi la ce se referă toate aceste piețe.

Nu este suficient doar să fii pasionat de sport, ci trebuie să-ți actualizezi constant cunoștințele și să fii la curent cu cele mai populare opțiuni. Prin urmare, acest articol este dedicat opțiunilor de pariere pe baschet și cotelor generale.

Pariuri Point Spreads

Pariurile spread sunt oricare dintre mai multe tipuri de pariuri pe rezultatul unui eveniment în care câștigul se bazează pe acuratețea pariului, mai degrabă decât pe un simplu rezultat „câștig sau pierdere”, cum ar fi pariurile cu cote fixe. Un punct spread este un interval de rezultate și pariul este dacă rezultatul va fi peste sau sub marjă. Aceste tipuri de pariuri sunt cunoscut și drept Handicap și sunt adesea incluse în gama de ponturi pariuri pentru că pot aduce câștiguri excepționale.

Scopul general al pariurilor point spreads la baschet este de a crea o piață activă pentru ambele părți ale unui pariu binar, chiar dacă rezultatul unui eveniment poate părea la prima vedere a fi înclinat spre o parte sau cealaltă. Aproape fiecare joc are un favorit și un underdog. Dacă pariul este pur și simplu „Va câștiga favorita?”, este probabil ca mai multe pariuri să fie plasate doar pe favorit.

Pariuri Peste/Sub

Intrând în regulile de pariuri pe care le au fiecare dintre casele de pariuri, vei constata că toate oferă acest tip de pariu astfel încât să-ți îmbunătățești șansele de câștig și să crești profiturile. În toate casele de pariuri, poți constata că liniile de pariuri sunt o valoare numerică care servește drept referință pentru a stabili o piață de pariuri pe un anumit eveniment sportiv. Prin această marjă numerică, se crede că echipa va reuși să aibă un avantaj la puncte, runde, goluri, precum și cote pentru a sigila un handicap.

De exemplu, în baschet aceste pariuri sportive se referă la totalul punctelor. Piața de pariuri peste/sub este una dintre cele mai cunoscute din industrie, dar mulți pasionați încă nu o înțeleg pe deplin și nu reușesc să profite de ea. Dacă este utilizată corect, această piață poate deveni rapid una dintre preferatele tale și, în cele din urmă, cea mai profitabilă. 

Pariuri pe linia monetară

Pariurile pe linia monetară sunt deosebit de frecvente în legătură cu evenimentele din baschet. Pariurile pe linia monetară, împreună cu cele două opțiuni de pariere cu handicap și peste/sub sunt printre cele clasice. „Cotele de linie monetară” funcționează cu numere pozitive și negative, cu un minus indicând întotdeauna favoritul și un plus indicând întotdeauna cel defavorizat.

În timp ce pariurile peste/sub, cum ar fi pariurile cu handicap, sunt întotdeauna legate de a aduce ambele echipe pe picior de egalitate și, astfel, de a face ambele rezultate la fel de probabile, există întotdeauna o diferență cu pariurile pe linia monetară. Acesta este uneori mai mare și alteori mai mic. Aproape niciodată nu se întâmplă ca ambele echipe să aibă exact aceeași probabilitate de a câștiga.

Pariuri viitoare și specifice pe baschet

Pariurile viitoare sunt predicții care sunt plasate pentru a prezice un eveniment viitor. Evenimentul poate fi, de asemenea, prezis cu mult timp înainte. Un exemplu clasic este pariul pe cine va câștiga un campionat sportiv. În mod tradițional, casele de pariuri colectează aceste pariuri și încep liga și apoi încetează să le mai ia odată ce începe ciclul meciului.

În general, cel mai discutat pariu viitor este cel pe care echipă va câștiga următorul campionat NBA. Pe lângă încercarea de a prezice echipa câștigătoare, există multe alte pariuri viitoare legate de echipă când vine vorba de baschet. Fanii pariurilor la baschet NBA pot prezice care echipă va câștiga divizia respectivă, precum și un peste/sub la victoriile unei echipe în sezon.  De asemenea, pariurile specifice pe baschet se referă la opțiunile care au legătură cu timpul regulamentar de joc și nu cu rezultatul final.

Concluzie                                                                           

Un aspect remarcabil al parierilor pe baschet este că fanii acestui sport istoric au acces la o varietate impresionantă de piețe de pariere. În afară de pariurile pe rezultatul final al meciului, poți plasa mize pe totaluri (numărul total de puncte marcate într-un meci), handicapuri (adică un avantaj sau dezavantaj acordat uneia dintre echipe) și multe altele.

Urmărirea celor mai recente statistici ale caselor de pariuri este utilă pentru a înțelege care echipe au șanse mari să câștige meciul. În plus, cunoașterea exactă a piețelor de pariuri va fi un avantaj considerabil pentru pasionații acestui sport. De asemenea, nu uita să explorezi bonusurile și promoțiile disponibile, care pot adăuga valoare parierilor tale și să-ți mărească potențialul de câștig.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.