Piese pentru drujba si motocoasa – Bune, nu ieftine

Se spune, pe buna dreptate, ca un produs nu poate fi ieftin si bun in acelasi timp. Dar un produs de calitate poate fi la un pret corect. Pentru cei care cauta bun nu ieftin exista PieseFaine, unde gasesti piese pentru drujba, motocoasa, tractoras, masina si robot de tuns gazonul. De asemenea, poti gasi si piese pentru motoare de uz general de la liderii din domeniu precum Husqvarna, Stihl, Honda, Briggs&Stratton, Wacker Newson si altii. Toate acestea sunt produse de calitate la preturi corecte,

De multe ori cumparatorii cauta „ceva mai ieftin”, iar cei de la PieseFaine incearca sa ii convinga cu argumente ca acel „ceva mai ieftin”, pe termen lung, este de fapt mai scump. De exemplu, un filtru de aer poate parea ceva banal, pentru care nu merita sa platesti in plus. Dar acel filtru este o piesa importanta a motorului. Prin constructie, el asigura un debit de aer corect pentru motorul pentru care este destinat asigurand filtrarea corespunzatoate a aerului. Un filtru de proasta calitate poate lasa sa patrunda in motor impuritati. Acestea, in timp duc la deterioarea motorului si uite asa pentru o presupusa economie de cativa lei sau zeci de lei se produc daune motorului. Defectiuni care pot costa cateva sute sau mii de lei. Acesta este doar un mic exemplu.

Din pacate, piata Romaneasca este invadata de produse de calitate indoielnica, copii ale unor produse de la marci de top. Copii care sunt cu greu recunoscute de catre cumparatorul final. De aceea, noi, cei de la PieseFaine va recomandam sa cumparati produse din magazine sau siteuri de incredere. Cand ceva este prea ieftin pentru a fi adevarat de obicei este o copie de o calitate proasta.

Alege piese de calitate pentru drujba sau motocoasa ta

Pe langa produsele originale exista posibilitatea sa cumparati si produse after market de calitate. De exemplu in ceea ce priveste cilindrii si pistoanele pentru cele mai populare modele de drujbe, de la Husqvarna sau Stihl, puteti apela cu incredere la produsele fabricate de compania Italiana, Meteor Piston. Acesta este o companie cu traditie infiintata in 1952, De asemenea, pistoane produse de AIP pistons care este si furnizor de piese drujba OEM. Si pe acestea le gasiti tot pe PieseFaine.ro.

In conceptia multora after maket inseamna calitate proasta. Dar de cele mai multe ori nu este asa, deoarece multe componente after market sunt produse in aceleasi fabrici si cu acelasi standard de calitate ca cele originale. Spre exemplu, intre carburatoarele originale Walbro pentru drujbe sau motocoase si cele after market, singura diferenta este ambalajul, calitatea fiind aceeasi. Si exemplele nu se opresc aici. Firele pentru motocoase produse in Uniunea Europeana sunt de o calitate premium si sunt produse in general de cateva mari companii. Ele sunt de aceeasi calitate ca cele din magazinele de profil. Exista piese motocoase precum capetele cu fir, care, chiar daca sunt produse in fabrici din China sunt de o calitate premium. Ele sunt concepute si garantate de Tecomec Italia.

Pe langa comercializarea produselor aflate in portofoliu, PieseFaine.ro incearca cu fiecare vanzare sa faca ceva mai mult. Incearca sa educe cumparatorul si sa il indrume spre produse de calitate care chiar daca par mai scumpe la inceput sunt mai ieftine pe termen lung.

4.8/5 - (13 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.