Ce tipuri de transport international de marfa poti efectua cu ajutorul DakoLogistics?

Experienta de peste 10 ani in domeniul transporturilor, tarifele competitive si dorinta de a depasi mereu asteptarile clientilor, fac din DakoLogistics partenerul ideal pentru transportul international al marfurilor. Daca afacerea ta este in cautarea unei companii profesionale pentru livrarea produselor tale, DakoLogistics iti pune la dispozitie mai multe tipuri de transport international de marfa, astfel:

  • Transport terestru/rutier – indiferent cate colete/paleti ai de transportat in Romania sau in Uniunea Europeana, DakoLogistics detine flota necesara pentru un transport in siguranta. Astfel, poti opta pentru livrare in regim complet sau in grupaj cu alte companii, in functie de greutatea marfurilor/volumul marfurilor. Camioanele noastre au capacitate de la 1,5 tone pana la 24 tone, se deplaseaza rapid si au costuri rezonabile, potrivite fiecarei companii.
  • Transport maritim – intr-o economie globalizata, exista o crestere a livrarilor cu volume mari intr-o perioada mai scurta de timp. Acest fapt a condus la constructia asa-numitelor mega-nave cu o capacitate de a transporta simultan cantitati uriase de marfuri in mii de containere. De acestea beneficiaza economiile de scara si companiile de comert exterior, firmele de import-export de marfuri si materii prime de toate felurile.

Partenerii tai sunt din afara Uniunii Europene, poate chiar importi sau livrezi pe alt continent? Serviciile de transport maritim asigurate de DakoLogistics sunt cele de care ai nevoie. Poti opta pentru transport maritim in regim de container complet sau grupat, in functie de volumul si greutatea marfurilor pe care doresti sa le livrezi. Costurile sunt mult mai bune, iar daca ai nevoie, echipa noastra poate asigura si transportul rutier al containerului din port spre locatia de descarcare.

  • Transport aerian – spre deosebire de celelalte tipuri de transport, transportul aerian are avantajul unei livrari mult mai rapide. Barierele naturale sunt eliminate, iar formalitatile vamale sunt facile si usor de compilat. Este, asadar, convenabil si fiabil, daca luam in considerare raportul pret-rapiditatea livrarii. In plus, tehnologiile existente azi asigura un transport complet sigur al marfurilor.

Echipa DakoLogistics livreaza pe cale aeriana in orice tara din lume si pe orice aeroport, in regim door-to-door sau aeroport-aeroport. Daca acest tip de transport se potriveste afacerii tale, nu ezita sa ceri o cotatie la 0731.731.713! Experienta de ani de zile in domeniul transportului international de marfa ne recomanda pentru livrarea in siguranta a marfurilor tale.

Asadar, daca ai de transportat marfa generala, marfa ce necesita aparatura frigorifica, autoturisme, mobilier, utilaje, textile (in cutii sau pe umerase), marfa agabaritica si chiar marfa periculoasa, nu ezita contactezi echipa DakoLogistics sau viziteaza dakologistics.ro pentru a beneficia de cea mai buna oferta de transport, in totala siguranta si in cel mai bun timp.

daco logistics

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.