Prestigeasig ofera asigurarea totala pentru masina

Cand trecatorii vad cate o masina facuta praf, prima data se intreaba daca au scapat cu viata cei care se aflu in ea. Viata are prioritate orice ar fi. Circula in lume pe buna dreptate o vorba conform careia fiarele se fac, se repara, numai viata omului nu mai poate fi facuta la loc.

Abia dupa aceea, lumea se intreaba daca o fi avut asigurare completa pentru masina.  Sigur ca este obligatoriu ca oricine isi inscrie masina pe un drum public sa posede RCA, dar CASCO este sfant, fiindca el protejeaza propria masina.

Este posibil ca posesorul masinii sa isi lase masina in parcarea unui magazin satesc, izolat si sa intre la cumparaturi. Cineva l-a pazit si a observat ca va sta pe putin 2 ore in acel magazin, fiindca si-a comandat si o cafea si un suc. Cand va iesi afara va cauta masina in zadar, masina va fi departe.

Pentru oricine o astfel de experienta este traumatizanta, dar pentru cel care are asigurare completa la masina, linistea vine repede. El este sigur de faptul ca Politia ii va gasi masina, iar daca va fi tamponata, avariata grav, o parte din cheltuielile de reparatii le va primi datorita asigurarii.

Pierderea nu va fi totala. Cine nu a vazut oameni plangand in hohote cand viiturile le-au luat masinile noi, le-au dus departe, iar peste ele au pravalit si busteni adusi de la explotarile din munte?

Atatia bani s-au transformat in cateva secunde intr-un morman de fiare. „N-au avut asigurare” suna tragic in acele momente, fiindca toate sacrificiile familiei pentru masina aceea noua, eleganta si exceptional de buna au fost anulate de calamitatea survenita din senin.

Tocmai de aceea, oamenii care au bani sa isi cumpere o masina foarte buna, sa mai faca un efort sa o si asigure. Niciodata sa nu spuna ca lor nu li se poate intampla un accident sau altceva la masina, sa nu se considere mai presus de pericole. Masina lasata la umbra sub un pom pentru cateva ore poate fi gasita prabusita sub arborele acela care fiind uscat si-a dat obstescul sfarsit.

Pe site-ul brokerului de asigurari Prestigeasig exista calculatoare pentru toate tipurile de asigurari.

Citind despre toate situatiile in care asiguratul poate primi despagubiri, oamenii se intreaba pe buna dreptate de unde provin acesti bani. Mediatorul de asigurari prezentat mai sus are 74 de colaboratori puternici, sunt finantatori care investesc banii clientilor, obtin profituri mari din ei, de aceea sunt capabili sa ofere prime asa de consistente. Exista asigurari functionale in situatii dramatice prin care trece asiguratul, dar si asigurari care functioneaza ca instrumente de economisire si care sunt functionale si in cazul in care asiguratului i se intampla ceva rau.

Oamenilor le este mila de semenii lor care isi vad masinile un morman de fiare, de cei care se imbolnavesc grav si singurele lor sperante de vindecare stau in puterea divina si in stiintele medicale sau de cei care raman fara case, fiindca acestea ard in intregime sau sunt inundate.

Dar de cei care au muncit pe camp de dimineata pana noaptea tarziu, neavand zi libera sau sarbatoare si gindina sau arsita le omoara plantele ingrijite cu atata drag? Uneori pot fi vazuti la televizor plangand la fel ca oamenii care isi pierd masinile si locuintele.

Scenele sunt dezolante, dar toti acesti oameni ar plange mai putin, daca si-ar face din timp asigurari, fiindca exista si asigurari agricole.

Companii sau firme din lumea intreaga trimit produse foarte scumpe in alte tari, fiindca globalizarea a impus dezvoltarea comertului exterior. Sunt sticle de bauturi foarte scumpe, cosmetice foarte scumpe, produse de lux a caror pierdere ar echivala cu o tragedie. Uneori se transporta dintr-o tara in alta si obiecte de patrimoniu.

Pentru astfel de transporturi scumpe, pretioase exista asigurarea CARGO care ofera despagubiri asiguratului pentru toate marfurile sale, indiferent pe ce cale decurge transportul. Cu aceasta asigurare solicitantul transportului va sta fara grija ca pe drum se pot produce accidente care distrug produsele sau ca acestea pot fi furate sau distruse.

Pentru marii transportatori de marfuri, asigurarea ROTR este obligatorie. Vizitatorul site-ului acestui broker afla multe lucruri noi despre obligativitatea unor asigurari pentru anumite categorii de oameni si despre specializarea unor asigurari in timp.

Si asigurarile de calatorie sunt complexe. Ele asigura ingrijiri in caz de accidente sau de imbolnaviri grave atat in tarile pentru care se face asigurarea, dar este valabila si in tarile de tranzit, ea include si repatrierea, daca lucrurile vor avea acest sfarsit dramatic si tot prin ea sunt asigurate si bagajele. De asemenea, polita de asigurare este valabila si in cazul accidentarii in urma practicarii unor sporturi.

Romanii nu ar trebui sa mai stea pe ganduri si sa riste, analizand o oferta asa de generoasa. Din ce in ce mai multi oameni incep sa gandeasca preventiv si sa se prezinte la cel mai apropiat din cele 18 puncte de lucru ale celui mai eficient si puternic broker de asigurari.

Investitiile in siguranta trebuie sa fie facute fiindca ele demonstreaza iubire fata de cei dragi. Cine pleaca intr-o calatorie se impune sa isi faca asigurare ca apartinatorii sa nu fie obligati sa suporte spitalizarea in strainatate sau cheltuielile de repatriere, in cazul in care se produc imbolnaviri grave, accidentari sau decesul.

Persoanele care au asigurari valabile sunt afectate mai putin cand isi lovesc masinile, tornada le ia acoperisul la casa sau li se ineaca toate corabiile cu marfuri in larg. Dincolo de optimismul obligatoriu de care are nevoie omul sa supravietuiasca, prevederea este la fel de importanta.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.