Suzeta Frigg este suzeta de noapte preferată de bebeluși

Inspirată din poveștile mitologiei nordice, zeița Frigg este asociată cu previziunea și înțelepciunea, așa că nu este de mirare că este și zeița mamelor. O zeiță iubitoare și caldă, ea își prețuiește copiii și caută să-i protejeze cu orice preț. Mergând pe eleganța designului scandinav, a fost creată suzeta Frigg.

Frigg a lansat o linie de suzete pentru bebeluși, realizate pentru a se integra perfect în viața de zi cu zi a bebelușilor. Toate produsele Frigg sunt concepute cu gândul la siguranță și frumusețe – și sunt menite să promoveze sănătatea și bunăstarea bebelușilor, iar suzeta de noapte preferată de bebeluși este suzeta Frigg. Suzetele Frigg au culori calde și materiale non-toxice. Suzetele Frigg au fost create pentru a că aduce liniște și frumusețe, dar mai ales pentru a deveni suzetele preferate de bebelușii de toate vârstele

Suzeta Frigg clasică

Cu un design minimalist, suzeta Frigg clasică de la Melvelo.ro are o curbură spre exterior pentru a ține suzeta departe de pielea bebelușului, împreună cu orificii de aer și un mâner de siguranță pentru a vă asigura că bebelușul este în siguranță în timp ce folosește suzeta. Suzeta Frigg este disponibilă cu mamelon din silicon și mamelon din cauciuc natural și în două mărimi pentru 0-6 luni și 6-18 luni.

Suzeta Frigg Daisy

Cu margini festonate care imită petalele de flori, suzeta Frigg Daisy preia designul grijuliu al suzetei Frigg clasice și adaugă un design modern și fermecător. Suzeta Frigg Daisy este disponibilă în varianta cu mamelon din silicon și mamelon din cauciuc natural, și în două mărimi pentru 0-6 luni și 6-18 luni.

Suzeta de noapte Frigg

Suzeta de noapte Frigg de la Melvelo.ro este preferată de bebeluși. Este echipată cu o funcție de strălucire blândă în întuneric, care nu va afecta ochii copilului dumneavoastră. Mânerul și butonul vor străluci în întuneric și vor rezolva provocarea de a găsi și de a pune la loc suzeta bebelușului în mijlocul nopții. Suzeta de noapte Frigg este disponibilă în două dimensiuni: 0-6 luni și 6-18 luni. În prezent suzeta de noapte Frigg are doar tetină din cauciuc natural.

Suzeta Frigg de noapte este disponibilă în două mărimi:

Mărimea 1: Mamelonul are 27 mm și este recomandat pentru vârsta de 0-6 luni.

Mărimea 2: Mamelonul este de 30 mm și este recomandat pentru vârsta de 6-18 luni.

Suzeta Frigg Moon

Suzetele Frigg Moon din cauciuc cu fazele lunii este proiectată cu grijă pentru confortul bebelușului dumneavoastră și inspirată de luna în mișcare. Curbura spre exterior ține suzeta departe de pielea delicată, în timp ce găurile de aer și mânerul de siguranță conferă siguranță bebelușului. În interiorul scutului suzetei, găurile de aer dezvăluie cele opt faze ale lunii în detalii subtile. Disponibile într-o gamă de culori moi, suzetele Frigg Moon reprezintă o completare frumoasă a colecției de suzete și de articole esențiale pentru bebeluși.

Suzeta Frigg Rope

Linia Frigg de suzete din cauciuc modelul Rope este proiectată cu grijă pentru confortul bebelușului dumneavoastră și prezintă un model minimalist, cu o frânghie împletită care înconjoară scutul suzetei. Suzeta Frigg Rope are o curbură spre exterior pentru a ține suzeta departe de pielea bebelușului, împreună cu orificii de aer și un mâner de siguranță pentru a vă asigura că bebelușul este în siguranță în timp ce folosește suzeta. Suzeta Frigg Rope este disponibilă și ea în două mărimi, pentru 0-6 luni și 6-18 luni.

Din ce material sunt făcute suzetele?

Suzetele Frigg sunt făcute din silicon sau cauciuc natural, latex. Latexul de cauciuc natural are un proces natural de îmbătrânire, afectat de influențe naturale precum lumina UV, aerul, saliva și căldura. Suzetele din silicon sunt mai rezistente decât suzetele din latex, își păstrează forma, nu îmbătrânesc și pot rezista la temperaturi ridicate și durează mai mult. Cu toate acestea, nu sunt la fel de moi ca suzetele din latex.

Alege suzeta de noapte preferată de bebeluși și vei avea nopți liniștite, alege suzeta Frigg de la Melvelo!

Contact: contact@melvelo.ro

Tel: +40720595200

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.