Ședința foto de Crăciun – Cel mai frumos cadou de sărbători

Crăciunul este aproape, iar bucuria festivă ne însuflețește pe toți. Magazinele se împodobesc cu decorațiuni minunate de sărbători și ne îmbie să cumpărăm cadouri pentru cei dragi. Dar cum ar fi să dăruim și ceva ce durează toată viața? Ei bine, o ședință foto de Crăciun alături de familie, copii sau în cuplu, poate fi cadoul ideal!

sedinta foto craciun cuplu

Să faci fotografii cu cei dragi la sfârșitul anului este o tradiție pentru mulți oameni de pe tot globul. Pentru unii, este vorba de sărbătorirea ultimelor 12 luni și de împărtășirea realizărilor lor, în timp ce familiile ocupate își amintesc că timpul a trecut atât de repede și nu au avut timp pentru fotografii împreună! Oricare ar fi cazul, este foarte frumos să reunim familia pentru a face poze, a crea legături mai profunde, a ne distra și a crea noi amintiri.

sedinta foto craciun copii

Fotografiile de Crăciun au multe întrebuințări, de la cadouri personale până la albume sau rame foto prin casa ta. Sunt, de asemenea, o modalitate minunată de a-ți urmări familia, copiii sau cuplul evoluând de-a lungul anilor. Dacă vei alege un astfel de cadou inedit, va trebui să te pregătești puțin pentru această nouă experiență.

Cele mai mici detalii pot adăuga atât de mult sens fiecărei fotografii! De aceea, am reunit câteva sfaturi utile pentru a vă planifica o astfel de sesiune. Dacă ești interesat să afli care sunt aceste sfaturi utile, continuă să citești:

Unde să faceți ședința foto de Crăciun? Acasă sau în studio?

Realizarea fotografiilor acasă poate fi o opțiune excelentă dacă doriți o variantă mai comodă. E frumos, să faci poze de Crăciun, în atmosfera familiară a propriului cămin. Acestea nu au neapărat nevoie de o atmosferă festivă completă, dar, desigur, un brad și alte decorațiuni vor face fotografiile mai fidele temei de sărtbători. În plus, copiii se simt de obicei mai confortabil și poți surprinde momente mai spontane.

Daca vreții sa aveții un cadru perfect si o lumină ideala pentru poze, faceți sedinta foto Craciun într-un studio profesional, special decorat. În București, de exemplu, există multe opțiuni pentru astfel de sesiuni. Un exemplu bun, este studioul lui Mihai Roman, un fotograf profesionist experimentat și foarte apreciat în domeniu. De altfel, imaginile care ilustrează acest articol, poartă semnătura lui Mihai. În acest caz, vă așteptată un decor superb, deja pregătit. Tot ce mai ai nevoie este să te gândești la culorile hainelor, astfel încât familia ta să fie punctul culminant.

Ce haine să purtați?

Sesiunea de Crăciun este foarte liberă, pentru că putem purta orice, de la pijamale, până la haine de gală. Așa că, orice stil vestimentar se potrivește fotografiilor de familie sau de cuplu, pentru această sărbătoare specială. Pentru culori, alb și negru sunt întotdeauna ordinea potrivită, dar argintiul și auriul pot fi și ele o opțiune bună, pe lângă verdele și roșul clasic. Este important să fii atent la imprimeuri, pentru că de obicei scena de Crăciun este deja destul de încărcată. Există însă două excepții: carourile și puloverele cu motive de iarnă! În plus, este important ca imprimeurile și culorile tuturor să se potrivească. Fotograful și familia trebuie să comunice și să aleagă cea mai bună paletă pentru toată lumea.

Cum să „stați la pozat”?

decor studio foto craciun

Ședința foto nu ar trebui să pară o obligație sau un stres, ci un moment plăcut și distractiv pentru toată lumea. Desigur, vor fi și câteva cadre profesionale, dar va fi ușor, pentru că aici veți beneficia de îndrumările fotografului. La urma urmei este important să mai actualizați și portretele de familie pentru bunici. Per total, pe durata sesiunii, fiți cât mai relaxați și simțiți cât mai bine. Jucați-vă, zâmbiți, dansați și distrați-vă! Adesea, cele mai bune fotografii ies din momente sincere relaxate, surprinse în adevărate momente de conexiune.

Acestea sunt câteva sfaturi utile dacă vreți să (vă) faceți cadou o ședință foto dedicată Crăciunului alături de familie, copii sau în cuplu, acasă sau într-un studio cu decor special.

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.