Cum să alegi și să asortezi perdelele și draperiile cu livingul sau dormitorul tău

Adu un design elegant în casa ta, cu idei inspiraționale de perdele și draperii pentru dormitor sau living.

Perdelele împreună cu draperiile potrivite, pot adăuga căldură, textură și o dimensiune frumoasă de model și culoare oricărei încăperi. În plus, pot face o cameră să se simtă mai confortabilă, mai ales în nopțile reci și întunecate.

Aceste idei esențiale de înfrumusețare a ferestrelor sunt o parte importantă a designului unei case și pot ajuta ca spațiul să se simtă mai plăcut și mai primitor, precum și să ofere în mod eficient izolarea și controlul luminii atunci când este necesar.

Când vrei să alegi perdele și draperii pentru locuința ta, poți comanda cu încredere de la Lady Margot. Poți opta pentru stiluri luxuriante, opulente dar și simple, folosind detalii clasice sau moderne. De asemenea, există modele care se potrivesc oricărei camere, indiferent de stil.

Idei de draperii și pentru dormitor sau living pe care le vei iubi

De la modele clasice la palete de culori moderne, iată câteva idei foarte frumoase de draperii pentru living.

1. Alege un design atemporal, neutru

draperie crem

Decorarea în culori neutre și îmbrățișarea unei astfel de palete de culori poate fi o alegere foarte practică. O draperie simpla este mai probabil să se coordoneze cu stilurile și designurile interioare indiferent de trenduri. De asemenea, această alegere va permite, desigur, să pătrundă mai multă lumină în cameră și să reflecte lumina înapoi. îți

2. Declară-ți dragostea pentru culori

perdele dormitor si living

Decorarea în mai multe culori necesită o anume finețe, dar poate fi introdusă o varianta de mare succes.

O combinație de culori pe un material natural de in poate crea o expresie artistică, designul acționând ca o operă de artă unică în spațiul de locuit, încadrând frumos întreaga fereastră.

Designul camerei va fi îmbunătățit și mai mult de o draperie cu o paletă bogată de culori, asortată cu restul camerei. Se va crea un aspect izbitor, captivant, care se va simți proaspăt, contemporan și total unic.

3. Crează un element de contrast

Alegând draperii care completează perfect camera ta, știi că mergi la sigur. Dar de ce să nu încerci să creezi un element elegant de contrast în camera ta?

De expemplu, dacă în camera ta predomină albastrul și verdele, poți contrasta cu draperii  în nuanțe de violet intens sau roșu. Așa, vei crea un amestec elegant de model, textură și culoare.

4. Alege un stil clasic în dungi

Există câteva modele și imprimeuri care se vor dovedi mereu atemporale în designul interior, iar decorarea cu dungi este una dintre cele mai populare și îndrăgite.

Întruchipând uniformitatea și un sentiment de structură, un design în dungi poate fi, de asemenea, distractiv și jucăuș, făcându-l o opțiune versatilă pentru ideile de draperii pentru sufragerie în interioare de toate stilurile și pentru vârstele.

Adăugând o dimensiune atrăgătoare de culoare strălucitoare și textura primitoare, draperiile în dungi pot fi un plus de lungă durată pentru un spațiu de living.

Cum aleg draperii și perdele pentru dormitor sau living?

Atunci când alegi draperii sau perdele pentru dormitor și living, trebuie să găsești un design care să fie atât practic, cât și frumos.

Gândește-te la arhitectura spațiului și la ferestrele pe care vrei să le îmbraci. Dacă vrei să creezi o atmosferă mai soft, ai nevoie de o draperie din țesătură mai groasă, care să ofere textură și căldură pentru serile mai reci.

Draperiile tale ar trebui să îți acopere eficient ferestrele și să blocheze lumina, precum și să adauge sentimentul de atmosferă primitoare și de confort.

Când alegi draperiile pentru casa ta,  poți deveni foarte creativ cu culoarea și modelul. Cu toate acestea, dacă decorul neutru sau minimalist este mai degrabă stilul tău, nu poți da greș în alegerea unui design simplu, neutru, care se îmbină elegant în fundal.

Draperiile și perdelele pot schimba complet aspectul și senzația unei camere cu o simplă mișcare.

5/5 - (5 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.