Trupa 2 Zece – formația de nuntă ideală pentru evenimentul tău

Vă aflați printre aceia care v-ați plănuit nunta anul acesta? Vă doriți să aveți alături o formație de nuntă care să vă întrețină atmosfera până dimineața? Atunci ați nimerit cum nu se putea mai bine. Astăzi ne-am propus să facem cunoștință! Începem noi!

Trupa 2 Zece suntem noi, iar de mai bine de 12 ani avem grijă să ducem voia bună peste tot unde suntem invitați. Deținem un repertoriu impresionant. Abordam stiluri muzicale cât mai diversificate, în așa fel încât petrecerea să fie una de succes. În egală măsură, ceea ce ne recomandă pe noi, ca band de nuntă, este și vasta noastră experiență. Am dobândit-o prin muncă și o avem în raport cu nevoile clienților care ne solicită serviciile.

Investiția în echipamente de ultimă generație, definitorie pentru noi

formatie nunta trupa 2zeceAșa cum vă puteți da seama, dacă nu investești în instrumente și sonorizare de calitate, poate fi de-a dreptul imposibil să speri la evenimente de mare anvergură. În acest sens, noi, trupa 2 Zece, suntem exemplul de așa da. Pe măsură ce tehnologia a avansat, ne-am focusat destul de mult pe achiziționarea unor echipamente noi. Cu ajutorul lor suntem capabili să facem față cerințelor actuale.

Muzică de calitate și repertoriul diversificat, secretul unei formații de nuntă de succes

Chiar dacă suntem o trupă cover din București, acest lucru nu ne oprește să ne desfășurăm activitatea și în alte regiuni ale țării sau chiar în străinătate. De fapt, dacă ne gândim mai bine, chiar ar fi o provocare destul de mare, căreia nu i-am zice pas. Totuși, un lucru pe care ni l-am dori ca persoanele ce ne solicită serviciile să-l știe este cel legat de profesionalismul de care dăm dovadă. Astfel, ne alegem meticulos repertoriul. Avem grijă să-l actualizăm în funcție de cerințele momentului în materie de muzică, dar și de dorințele dumneavoastră.

Cât despre calitatea muzicii pe care suntem gata să o aducem la evenimentele importante din viețile dumneavoastră, facem mențiunea că abordăm orice stil muzical. Inclusiv muzică populară, iar singurul gen pe care nu ni-l asumăm sunt manelele.

Trupa 2 Zece respectă preferințele dumneavoastră muzicale

Vă spuneam că abordăm aproape toate genurile muzicale, inclusiv muzică populară. Ne-am gândit că ar merita să aflați cum puteți beneficia de câteva programe de folclor live la nunta dumneavoastră.

Poate vă doriți să aveți parte și de câteva minute de ritmuri de muzică populară dintr-o anumită regiune folclorică pe care o preferați.

Putem intermedia acest serviciu cu o serie de interpreți de muzică populară.

O mână de oameni talentați fac din evenimentul dumneavoastră o amintire nestemată

Vă spunem că bandul noastru este format din 7 membri. Mai exact, vă vor încânta cu vocile și talentul lor trei soliști. Apoi ritmurile vor fi susținute de către colegii instrumentiști. Aici vorbim de un toboșar, un clăpar și doi chitariști (chitară electrică, respectiv chitară bas).

Un alt aspect ce merită supus atenției dumneavoastră este legat de faptul că celor 7 membri li se adaugă alții trei, care au rolurile lor bine definite.

Concret, împreună cu noi, la petrecerea dumneavoastră vor veni și un DJ profesionist, cu o vastă experiență la evenimente de acest fel.

Apoi un inginer de sunet care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă sunet de bună calitate, indiferent de caracteristicile sălii.

Urmează și un MC (Maestru de Ceremonii), persoana care facilitează organizarea momentelor specifice evenimentului: deschiderea petrecerii, dansul mirilor, aruncatul buchetului, tortul, diverse jocuri de societate etc.

Sunteți curioși să aflați secretele uneia dintre cele mai bune formații de nuntă?

Ne putem raporta la mulțimea de experiențe pe care o avem la bază și la talentul pe care fiecare membru din formație îl are. Atunci succesul putem să spunem ca a venit pe o cale cât de poate de intuitivă și naturală. Însă, tuturor acestor lucruri li se adaugă anii de studiu pe care i-am avut și îi avem în continuare în această formulă. Talentul cu care a fost înzestrat fiecare dintre noi, precum și empatia, respectul și prietenia care ne leagă.

Prin urmare, nu este vorba de un secret ce n-ar putea fi dezvăluit vreodată. Ci despre niște aspecte de bază pe care le-am respectat până astăzi și continuăm să o facem cu aceeași bucurie. În cele din urmă, asta ne dorim și de la dumneavoastră, cei care ne alegeți spre onoarea și încântarea noastră.

5/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.