Mașina dumneavoastră nu pornește? Alegeți o firmă de tractări auto!

V-ați urcat vreodată în mașină încercând să plecați, dar aceasta nu vrea să pornească? Nu sunteți singurul, sunt defecțiuni frecvente cu care se întâlnesc mulți conducători auto.

Nu știți ce să faceți? Primul lucru care trebuie făcut este să găsiți ce a produs această defecțiune. Vă prezint mai jos câteva cauze posibile.

S-a descărcat bateria mașinii

Unul dintre motivele cele mai frecvente este faptul că s-a descărcat bateria mașinii dumneavoastră din diferite motive.

Bateria este ceva care furnizează energia electrică necesară atât pornirii mașinii, cât și farurilor, ștergătoarelor, radioului etc.

Atunci când bateria nu are suficientă putere, toate acestea nu vor avea electricitatea necesară.

Există câteva motive pentru care bateria dvs. ar putea avea probleme, inclusiv:

  • bateria mașinii dumneavoastră și-a încheiat durata de viață;
  • farurile sau lumina interioară au rămas aprinse în timp ce mașina era oprită;
  • un fir slăbit;
  • bornele bateriei mașinii dumneavoastră s-au corodat;
  • conductivitate slabă din cauza umidității interne și a expunerii la căldură;
  • expunerea la temperaturi extreme etc.
  • ați lăsat mașina parcată pentru perioade lungi de timp etc.

Dacă atunci când sunteți acasă și apare această problemă, puteți găsi mai ușor o soluție, acest lucru se poate întâmpla oriunde, fiind necesar să apelați la serviciile unei firme de tractări auto.

Dacă aveți orice problemă la autovehicul în București sau județul Ilfov, puteți să apelați la compania Cris Power Logistic SRL, care oferă servicii de tractări auto în București și județul Ilfov.

Dacă credeți că bateria mașinii dumneavoastră ar putea fi vinovată, compania noastră de remorcări vă poate ajuta. Ofeim și servicii de asistență rutieră (atunci când, așa cum este cazul aici), defecțiunile pot fi remediate pe loc de personalul nostru, iar dumneavoastră vă puteți deplasa în siguranță cu autovehiculul.

Vom pleca rapid spre dumneavoastră, aducând toate cele necesare.

Butonul de pornire defect

Dacă bateria nu este de vină, poate fi o problemă cu butonul de start al mașinii. Pentru a determina dacă este vorba despre baterie sau acest buton, încercați să aprindeți farurile mașinii. Dacă se pornesc, acesta ar putea fi un semn al unui contact defect.

Filtru de combustibil blocat

Filtrele de combustibil sunt responsabile pentru transferul combustibilului curat și filtrat către motorul mașinii tale.

Fără aceasta, benzina nu va putea ajunge la motor, împiedicând mașina să pornească. Pentru a menține curgerea benzinei, este recomandat să schimbați filtrele de combustibil la fiecare 15.000 până la 20.000 de kilometri.

Probleme cu bobina de inducție

Deși funcționarea aprinderii depinde de bateria vehiculului, aprinderea în sine ar putea fi responsabilă pentru lipsa pornirii mașinii.

Bobina de inducție transformă energia bateriei într-o scânteie electrică, permițând motorului să se aprindă.

Dacă acest proces este întrerupt sau dacă există o problemă cu bobina, motorul nu va primi o scânteie suficient de puternică pentru a porni.

Pentru a determina dacă o scânteie slabă este de vină și veți apela la serviciul nostru de asistență rutieră, specialistul nostru va verifica bobina de inducție folosind un multimetru.

Dacă scânteia se dovedește a fi slabă, probabil că veți avea nevoie de o înlocuire a acesteia.

Pompă de combustibil cu probleme

O parte crucială a procesului de ardere se bazează pe funcționarea pompei de combustibil. Această pompă trimite combustibil din rezervorul de benzină la injectoare.

Cu alte cuvinte, pompa de combustibil transferă combustibil către motor, ceea ce vă ajută să porniți mașina. Fără acest sistem, mașina dumneavoastră nu va funcționa.

De ce aveți nevoie de serviciile unei companii de tractări auto?

După cum puteți vedea, există multe probleme potențiale care pot să apară la o pornirea unei mașini.

Dacă vă confruntați cu una dintre problemele de mai sus sau cu o altă problemă legată de mașină, compania noastră de tractare auto vă poate ajuta.

Echipa noastră de la Cris Power Logistic SRL București are experiența, pregătirea și echipamentele necesare pentru a vă transporta vehiculul și pentru a vă oferi servicii de asistență rutieră în București-Ilfov.

În plus, oferim și alte servicii, atât persoanelor fizice, cât și companiilor:

Compania noastră are asigurare CMR de 100.000 €.

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.