Stailer sau despre cum să te programezi online, mai simplu, la un salon de beauty

Iată că digitalizarea a ajuns și în industria de frumusețe. Acum, cei care frecventează saloanele de hair and beauty se pot bucura de programări online cu ajutorul platformei Stailer.

Dacă cu ceva timp în urmă, programările la saloane erau o adevărată provocare pentru că cei care aveau nevoie pierdeau ore întregi la telefon sunând dintr-o parte în alta pentru a găsi un loc liber pe scaunul unui hair stilist, acum, la doar câteva click-uri distanță programarea este făcută. Și asta pentru că Stailer este menit să ne eficientizeze timpul și să ne găsească unii dintre cei mai buni hair stiliști. Să vedem deci și alte avantaje pe care le oferă Stailer.

Ce servicii de beauty poți găsi pe Stailer

Pe Stailer vei găsi o arie largă de servicii din industria de hair and beauty. Îți poți face o programare instant la un tuns, vopsit, make-up, manichiură și pedichiură, masaj de relaxare sau tratament facial. Platforma poate fi utilizată atât de femei, cât și de bărbați în egală măsură.

În plus, tot aici ai toate detaliile de care ai nevoie, astfel încât nu trebuie să suni la saloane. Vei găsi durata cât și prețul serviciului ales de tine, fotografii din saloane, cât și cu lucrările efectuate de către stiliști, locația exactă prin Google Maps, dar și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Având toate aceste detalii îți va fi mult mai ușor să alegi hair stilistul și salonul potrivit pentru tine. Orice programare la coafor cu Stailer îți va eficientiza modul în care îți consumi timpul cu tot felul de taskuri. Și asta pentru că nu va dura mai mult de 5 minute.

Aplicația Stailer poate fi folosită din peste 40 de orașe din România

Se pare că și cei din lumea showbiz-ului românesc sunt încântați să folosească această aplicație. Se pot bucura de rapiditate și calitatea serviciilor oferite de către saloane de beauty și se pot răsfăța la unii dintre cei mai buni hair stiliști din această industrie.

Stailer este și sub formă de aplicație ce poate fi descărcată gratuit din App Gallery, Google Play și App Store. Pentru cei care incearca aplicatia Stailer se pot bucura de toate aceste avantaje la doar câteva click-uri distanță.

Platforma Stailer a fost lansată prima dată la sfârșitul anului 2020 în Cluj Napoca, iar în momentul de față poate fi folosită din peste 40 de orașe din România și nu se oprește aici. Oamenii au caută din ce în ce mai mult să-și eficientizeze programul și apelează la tehnologie.

Viteza și simplitatea cu care putem face în momentul de față programările la saloane, varietatea saloanelor de beauty înscrise pe platformă, transparența aplicației, accesul la recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer sunt doar câteva dintre avantajele pe care le oferă această aplicație atât de îndrăgită de tot mai mulți români.

Așadar, descarcă și tu gratuit aplicația, selectează serviciul care te interesează, alege locația și stilistul potrivit pentru tine și bucură-te de momente de răsfăț.

Date de contact: support@stailer.ro

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.