Transport funerar pe orice distante in conditii premium

In mijlocul verii toride, oamenii evita calatoriile lungi sau pleaca in zori sau seara, sa nu se topeasca din cauza temperaturilor ridicate.

Exista mijloace de transport moderne, cu climatizare si in ele calatoria se realizeaza in conditii de maxim confort si mijloace de transport in comun in care oamenilor li se face rau.

Scaunele frig, nu este aer, senzatia este de sauna, de aceea cei care sunt condamnati sa calatoreasca in aceste conditii nefaste, simt ca nu se mai sfarseste drumul si nu stiu daca vor ajunge sanatosi la destinatie.

Hainele se lipesc de spate, de picioare, de piele si provoaca usturimi ingrozitoare.

Nu toate calatoriile se fac fiindca persoana care pleaca doreste neaparat sa faca acest lucru. Cine ar pleca de acasa, stiind ca are de suportat temperaturi insuportabile si o atmosfera infernala?

Cea mai grea calatorie este insa cea de repatriere, cand cineva apropiat moare departe de tara, iar apartinatorii doresc neaparat sa il aduca acasa, sa isi ia ramas-bun de la acea persoana si sa o inmormanteze crestineste.

Cand un membru al familiei moare instrainat, cei din tara au un sentiment ciudat de vinovatie ca nu au putut sa ii fie aproape, desi acest lucru era imposibil.

Transport funerar care decurge in conditii optime, menit sa atenueze durerea pricinuita de deces si de absenta de langa cel drag in acel moment important, se obtine apeland cu incredere firma Funerarenicolas.ro.

In cei 15 ani de activitate internationala si nationala, firma de pompe funebre de mai sus a progresat cu fiecare caz preluat, fiindca:

-a pus la punct o schema de repatriere eficienta, prin urmare poate gestiona transportul funerar pe distante foarte mari, dar si pe distante mici, in anotimpuri racoroase, dar si in cele calduroase.

-ofera consultanta gratuita apartinatorilor la orice ora si in orice zi, iar oamenii au nevoie de specialisti care sa le fie aproape in momentele critice ale vietii.

-a diversificat ofertele de transport funerar in functie de dorintele si posibilitatile financiare ale apartinatorilor. Firma aceasta de servicii funerare poate organiza oricand pentru solicitanti: repatrieri rutiere din statele europene, repatrieri aeriene, mai costisitoare si care iau mai mult timp, dar care sunt mai spectaculoase si repatrieri cu cost 0 pentru cei care au avut o asigurare de viata valabila.

– a imbogatit flota care asigura transportul funerar rutier cu masini speciale noi, care sunt si elegante, dar indeplinesc si conditiile obligatorii pentru un astfel de transport. Sicriul este asezat in spatiul destinat special acestui lucru, fiind asigurat tot drumul, mai ales ca usile din spatele masinii se tin incuiate. Tot acest spatiu este dotat cu instalatie de climatizare care garanteaza aducerea sicriului la destinatie in perfecta stare.

– a adaptat oferta de servicii la bugetul de care dispun apartinatorii.

-a realizat parteneriate serioase cu: consulatele romanesti din tarile europene in care traiesc romani, companiile aeriene, firmele de coroane funerare din flori naturale.

Apartinatorii care au apelat la aceasta firma si-au exprimat recunostinta prin mesaje de multumire, dupa ce si-au indeplinit datoria morala datorita acestor profesionisti.

Schema de repatriere functioneaza in acest mod:

-apartinatorul demoralizat suna la sediul firmei de servicii funerare de top, sa isi spuna durerea si sa implore reprezentantul firmei sa il ajute.

-consilierul funerar preia apelul cu toata consideratia, imbarbateaza apartinatorul si il sfatuieste. El trebuie sa stie totul legat de pregatirea trupului neinsufletit, de formalitatile care trebuie indeplinite, de conditiile de calatorie, de tot ceea ce se intampla cu cel care a murit departe de ai sai si care isi va gasi linistea de veci acasa. Consilierul funerar are rol dublu: acela de a asigura familia ca totul va fi facut la timp si de a anunta echipa din strainatate si de a o mobiliza ca totul sa fie facut la timp.

-autopsierii si echipa care pregateste trupul neinsufletit ii acorda decedatulului ingrijirile necesare pentru o calatoria decenta. Se munceste din greu, se folosesc substante de calitate la toaletare si la machiajul fetei si mai ales la imbalsamare, care trebuie sa fie garantata. Decedatul este manipulat de mai multe ori pana este pregatit sa fie asezat in sicriele obligatorii pentru repatriere si capacul sicriului exterior sa fie sigilat.

-persoanele care fac acest lucru de ani de zile interactioneaza cu autoritatile locale pentru intocmirea dosarului de repatriere. La nevoie ele traduc actele cerute de institutiile respective.

-in acelasi timp, coordonatorul de trafic  trimite masina funerara autorizata sa preia decedatul si stabileste ruta conform cu prevederile pasaportului funerar in care este trecut si traseul.

Se lucreaza repede, munca nu este deloc usoara, dar coordonarea dintre membri echipei functioneaza de aceea repatrierile decurg conform planului initial.

Apartinatorii nu sunt obligati sa mearga in tara in care a avut loc decesul, din moment ce au semnat contractul de repatriere cu o firma de pompe funebre autorizata.

Transportul funerar este delicat datorita solemnitatii momentului. Nu poate fi dus oricum cineva pe ultimul drum, ci totul trebuie sa fie curat, decent si legal.

Masinile funerare sunt elegante, impun respect si sunt conduse de soferi care stiu sa se poarte adecvat si sa respecte durerea familiei indurerate.

E trist cand un roman  moare departe de tara, dar ar fi si mai trist sa nu poata fi adus in raiul sufletului sau in care s-a nascut si a crescut si in care a fost fericit.

Romanii sunt adusi acasa cu masinile funerare, in sicrie sigure, imbalsamarea este garantata, astfel ca pot sa aiba parte de priveghi, de ceremonia trista de ramas bun si de inmormantarea alaturi de cei care le-au dat viata si i-au crescut.

Voteaza articolul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.