Feng Shui pentru bani, dragoste, sanatate si spor in casa si prosperitate

metode feng shui pentru prosperitateIata 3 metode Feng Shui pentru prosperitate. Pentru bani, dragoste, sanatate si noroc in casa.

Mai jos ai 3 metode Feng Shui pentru prosperitate in casa si in viata. Pentru noroc in bani, in dragoste, pentru sanatate, dar si spor in cariera. Vorbim despre o stiinta traditionala chinezeasca bazata pe simboluri. Aceasta are la baza reguli tehnici si metode a caror eficienta a fost pe deplin dovedita in decursul timpului. 

1. Feng Shui pentru bani, prosperitate si spor in carierafeng shui bani

Pentru a va atrage norocul la bani si spor in cariera, filosofia Feng Shui spune ca una dintre cele mai bune metode este sa introduceti simboluri de apa in casa (mai ales daca e noua). De preferat un acvariu sau o fantana arteziana. Un acvariu cu niste pestisori este intotdeauna binevenit atat in casa, cat si la locul de munca. El va activa norocul prosperitatii ce va face ca banii sa nu va lipseasca niciodata.

O broasca testoasa (vie sau chiar si un bibelou din ceramica) in coltul nordic al casei, atrage prosperitate, spor la bani, dar si sprijinul oamenilor influenti.

Un tablou infatisand un dragon chinezesc pus pe peretele din holul de la intrare va va proteja si va va darui un Chi favorabil in tot ce intreprindeti.

Monedele sunt si ele simboluri al reusitei in afaceri. Lipirea unor monede pe dosarele importante este o practica des intalnita in China pentru ca se considera ca aduce mult noroc in afaceri si spor in cariera.

Intr-un apartament, puteti activa energia emanata de pasarea Phoenix printr-un bibelou din ceramica sau de cristal. Pasarea Phoenix va genera norocul ocaziilor favorabile.

Luminati-va calea spre faima si atrageti banii, punand candelabre de cristal. Aceste surse de lumina sunt foarte eficiente, deoarece energiile create de ele ( Focul si Pamantul) se sintetizeaza intr-un mod armonios, aducandu-va prosperitate.

Picturile in culori puternice precum auriul si rosul, plasate strategic pe holul care da catre usa principala, va vor imbunatati Chi-ul norocului aducator de faima si renume in cariera.

2. Metode Feng Shui in dragoste si noroc in iubirefeng shui dragoste - noroc in iubire

Pentru noroc in dragoste, Feng Shui cere sa activezi coltului sud-vestic din casa (coltul pentru iubire). Poti aseza pe peretele din acea zona un tablou al familiei intr-un moment fericit. Tot acolo, pune doua lumanari rosii intr-un sfesnic cu doua brate, pe care trebuie sa le aprinzi din cand in cand. Aceste simple tehnici iti vor atrage norocul in dragoste.

3. Pentru sanatatefeng shui sanatate

Pricipala metoda pentru sanatate este folosirea simbolurilor ce reprezinta longevitatea: cocorii. Aceste pasari ating varste inaintate, ca si testoasele de altfel si sugereaza infinitul.

Broasca testoasa nu este folosita doar pentru noroc si spor la bani. Ea este de asemenea simbolul longevitatii, asa incat o puteti folosi pentru activarea directiei de sanatate.

Alaturi de aceste metode, de asemenea, puteti pune in casa tablouri cu peisaje inverzite. Sau tablouri cu pasari zburand pe cerul albastru. Aceste simboluri ajuta si in dragoste.

Cine A Avut Ideea Cuvantului Alo
Tendinte Par 2017 - 10 Coafuri La Moda. Culori Si Tunsori In Voga

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.